Eloa ja iloa

”Yhdessä tekemistä, ihmisen kohtaamista, elämänmakuisia tarinoita sekä hyvää ja laadukasta hoitoa”. Nämä asiat kuvaavat vanhustyötä, jota tehdään Turun kaupungin asumispalveluyksiköissä.

Blogi avaa eri näkökulmista vanhusten elämää, iloja ja toimintaa asumispalveluissa sekä ajankohtaisia teemoja liittyen vanhustenhoitoon.

Uusimmat blogipostaukset

”Käpyjä ja käsijumppaa”

13.2.2019 12.00
Suhina käy, kun maalattuja käpyjä liimataan kuumaliimalla puutikkuun hyasintin muotoon. Pyöreän pöydän ympärillä istutaan yhdessä ja hymy on herkässä. Liiman levitys kuumaliimapyssyillä ja käpyjen kiinnitys runkoon onnistuu yhteistyöllä.

Saattohoidon tukihenkilötoiminta

30.1.2019 12.00 - Hanna Hella-Aro
”Pieni ja hento ote – siinä kaikki.””Pieni ja hento ote ihmisestä kiinni.Aivan sama kuin koskettava tuuli.Pieni ja hento ote –siinä kaikki.”Dave Lindholm

Kaupunkikiertoajelulla

23.1.2019 12.00 - Nora Söderström
Viimeisimpänä Rotary Klubin jäsenet Pirjo Kavander ja Kirsi Storckovius järjestivät Portsakodin asukkaille mahdollisuuden päästä Turun seudulle kaupunkikiertoajelulle 13.12.

Joulun vilinää ja vilskettä Kurjenmäessä

16.1.2019 12.00 - Sabina Korsström
Oli mieskuoro Köörinpojat, Tiina Syksy, Sikermä-kuoro, päiväkodin pieniä tonttuja, Lucia-kulkue sekä papin pitämä joululaulutilaisuus. Sen lisäksi kävimme myös Henrikin kirkossa adventtihartaudessa ja yhden asukkaan kanssa Pepe Wilbergin joulukonsertissa Mikaelin kirkossa.

Muistellen menneitä, uutta oppien – Uuden vuoden tuulahduksia

4.1.2019 14.26 - Satu Koivunen
Vuosisuunnitelman lisäksi viriketoiminnanohjaajat tuottavat arkipäivisin ohjelmaa toimipisteissään.

Sivut