Eloa ja iloa

”Yhdessä tekemistä, ihmisen kohtaamista, elämänmakuisia tarinoita sekä hyvää ja laadukasta hoitoa”. Nämä asiat kuvaavat vanhustyötä, jota tehdään Turun kaupungin asumispalveluyksiköissä.

Blogi avaa eri näkökulmista vanhusten elämää, iloja ja toimintaa asumispalveluissa sekä ajankohtaisia teemoja liittyen vanhustenhoitoon.

Uusimmat blogipostaukset

Nuoret ja vanhat kalastajat Kurjenmäkikodista

17.7.2018 12.00 - Reija Vähämäki
Saimme asukkaista ja henkilökunnasta reippaan joukon kalaretkelle ja niin lähdimme kohti Ruissaloa. Hiukan oli lähtiessä vielä epäselvyyttä, lähteäkö mukaan vai ei, sillä "Eihän sieltä kalaa kuitenkaan tule", eräskin herra taksissa tokaisi. 

Asumispalveluiden arki kesätyöntekijän silmin

4.7.2018 09.29 - Annabella Öst
Olen Annabella Öst 16-vuotias kesänuori. Hain tänä vuonna kesätöitä Turun kaupungilta ja pääsin yhtenä onnekkaana arvonnan kautta työhaastatteluun. Haastattelu itsessään meni hyvin ja niin minulle avautui paikka Portsakodin tehostettuun palveluasumiseen.

Kevätjuhla Mäntyrinteessä

18.6.2018 15.17 - Anne Sillanpää
Eino-Altti soittaa selloa.Luolavuoren koulun ja vanhainkodin perinteistä ja yhteistä kevätjuhlaa vietettiin Mäntyrinteessä 22.5. Tämän vuoden teemana oli "Ikäpolvet yhdessä".

Sylvin 100-vuotissyntymäpäiviä juhlittiin ranskalaisilla

11.6.2018 10.08 - Tiia Laakso
Sylvi rakastaa ranskalaisia perunoita. Kun Sylvin 100-vuotissyntymäpäivä alkoi lähestyä, hänen kodistaan, Kerttulin osastolta 3 otettiin yhteyttä Hesburgeriin. Hesburger halusikin järjestää Sylville syntymäpäiväjuhlat ravintolassaan.

Portsakodissa vietettiin saaristoviikkoa

5.6.2018 09.13 - Maria Vane-Tempest
Saaristolaisviikon idea on lähtöisin lähihoitaja Ritva Muuriselta. Ideasta on muodostunut hyvä konsepti, jota joka vuosi voi vähän muunnella. Hienointa viikossa on, että siihen osallistuvat kaikki.

Sivut