Eloa ja iloa

”Yhdessä tekemistä, ihmisen kohtaamista, elämänmakuisia tarinoita sekä hyvää ja laadukasta hoitoa”. Nämä asiat kuvaavat vanhustyötä, jota tehdään Turun kaupungin asumispalveluyksiköissä.

Blogi avaa eri näkökulmista vanhusten elämää, iloja ja toimintaa asumispalveluissa sekä ajankohtaisia teemoja liittyen vanhustenhoitoon.

Uusimmat blogipostaukset

Ilo kuuluu kaikille!

7.11.2018 12.00 - Sirpa Sipilä
Kurjenmäkikoti 2:sta on pienryhmän kanssa käyty Impivaaran uimahallissa. Kaikki lähti liikkeelle asukasraadista, jossa kävi ilmi asukkaan innostus uintiin ja hänen pitkäaikainen harrastustaustansa. Nyt takana on jo muutama uimareissu.

Kerttu, älä töki vaan hipaise!

24.10.2018 12.00 - Leenamaija Keskinen
Vanhainkodin asukkaille se on yllättävän vaikea asia. Kerttulissa osastojen käyttöön saatuja iPadeja on tökitty ja puristeltu monella tyylillä. Uuden oppiminen vie oman aikansa, mutta hauskaa on ollut.

Terve, mitä Untolle kuuluu?

10.10.2018 12.00 - Timo Säilä
Tai ei ole. Niin ne vaan sanoo, että sellainen Untolla on. Ainakin Unton mielestä. Meidän muiden silmissä Unto käyttäytyy usein hyvinkin haastavasti. Unto ei tunnu ymmärtävän mitä tarkoitamme.

Olympialaiset!

26.9.2018 12.30
Aloitimme valmistamalla mitalit. Kierrätimme näyttelyruusukkeita, joista saimme oivat hopea- ja pronssimitalit.

Kesän tuulahduksia Liinahaasta!

26.9.2018 12.00 - Tanja Peltokangas
Moniammatillisessa toiminnallisessa ulkoryhmässä on pelattu bocciaa, mölkkyä, coronaa ja heitetty tikkaa hyvässä hengessä ulkoilmasta nauttien.

Sivut