Eloa ja iloa

”Yhdessä tekemistä, ihmisen kohtaamista, elämänmakuisia tarinoita sekä hyvää ja laadukasta hoitoa”. Nämä asiat kuvaavat vanhustyötä, jota tehdään Turun kaupungin asumispalveluyksiköissä.

Blogi avaa eri näkökulmista vanhusten elämää, iloja ja toimintaa asumispalveluissa sekä ajankohtaisia teemoja liittyen vanhustenhoitoon.

Uusimmat blogipostaukset

Viriketyön merkitys

14.2.2018 12.00
Tuomme asukkaille niin arkeen kuin juhlaankin elämän laatua parantavia hyviä hetkiä. Ryhmätoiminta mahdollistaa sosiaalisen kanssakäymisen toisten asukkaiden kanssa, sitä haluaville.

Tilapäisesti hoidossa?

24.1.2018 12.00
Mutta miksi tulla tilapäishoitoon, jos kotonakin on kaikki ihan hyvin?Moni hoitaa iäkästä läheistään kotona. Tämä onkin monelle iäkkäälle hyvä ratkaisu arjesta selviytymiseen. Tuttu läheinen tuntee ja tietää hoidettavan tarpeet ja elämä on oman näköistä.

100-vuotiaan matkassa

27.12.2017 12.00 - Soile Lahtonen-Kiviranta
Kysyn asioita lapsuudesta, perheestä, miten käytiin koulua ja miten lapsia kasvatettiin. Koulu oli Margitille mieluinen paikka, käsityötunnit ja ompelutyöt erityisesti. Lapsuuden perhe oli suuri – kaikkiaan kymmenen lasta, Margit itse yhdeksäs.

Suomi on Sininen ja Valkoinen

13.12.2017 12.00 - Riitta Karjalainen
Toki useimmat vuoden mittaan pidetyt tilaisuudet ovat olleet vähän muutakin kuin vain juhlavuotta, mutta yhtä kaikki: nyt on juhlan aika. Suomi on juhlansa ansainnut, ja niin olemme mekin - vietimme juhlaa kuten koko vuottakin – yhdessä.

Mamma rimpuilee -blogi: Aamupäivä palvelutalossa

7.12.2017 12.44
Bloggaaja Laura Satamo kirjoittaa humoristista, koskettavaa ja pohdiskelevaa "Mamma rimuilee"-perheblogia. Laura vieraili Portsakodissa torstaina 30.11. yhteistyössä Dronningholmin kanssa ja ilahdutti Suomi 100 -hengessä leipomalla 100 joulutorttua asukkaiden kanssa.

Sivut