Eloa ja iloa

”Yhdessä tekemistä, ihmisen kohtaamista, elämänmakuisia tarinoita sekä hyvää ja laadukasta hoitoa”. Nämä asiat kuvaavat vanhustyötä, jota tehdään Turun kaupungin asumispalveluyksiköissä.

Blogi avaa eri näkökulmista vanhusten elämää, iloja ja toimintaa asumispalveluissa sekä ajankohtaisia teemoja liittyen vanhustenhoitoon.

Uusimmat blogipostaukset

Sylvin 100-vuotissyntymäpäiviä juhlittiin ranskalaisilla

11.6.2018 10.08 - Tiia Laakso
Sylvi rakastaa ranskalaisia perunoita. Kun Sylvin 100-vuotissyntymäpäivä alkoi lähestyä, hänen kodistaan, Kerttulin osastolta 3 otettiin yhteyttä Hesburgeriin. Hesburger halusikin järjestää Sylville syntymäpäiväjuhlat ravintolassaan.

Portsakodissa vietettiin saaristoviikkoa

5.6.2018 09.13 - Maria Vane-Tempest
Saaristolaisviikon idea on lähtöisin lähihoitaja Ritva Muuriselta. Ideasta on muodostunut hyvä konsepti, jota joka vuosi voi vähän muunnella. Hienointa viikossa on, että siihen osallistuvat kaikki.

Unelmien liikuntapäivää juhlistettiin Vanhalla Suurtorilla

22.5.2018 12.00 - Katja Heinämäki ja Tiia Laakso
Vanhusten asumispalveluiden asukkaat, henkilökunta ja vapaaehtoiset avustajat osallistuivat Unelmien liikuntapäivään Vanhalla Suurtorilla 17. toukokuuta.

OTAVA #HyväMeininki

9.5.2018 12.00 - Jonna Leimunen
Painelen numeroita ovipuhelimeen. Lopulta reipas yöhoitaja vastaa. Kerron, minne olisin menossa ja miksi. Ystävällinen hoitaja tulee avaamaan minulle oven. Hän kertoo, ettei ole sen osaston yökkö, minne olen menossa. Hän kuitenkin opastaa minut oikealle osastolle sekä pukuhuoneeseen.

Asukkaan ääntä kuunnellen

25.4.2018 12.00 - Tarja Kotiranta
Yksilöllisyyden huomioiminen, asukkaiden toiveiden/mielipiteiden kuunteleminen, sekä niiden toteuttaminen, vahvistavat asukkaan toimijuutta ja osallisuutta.

Sivut