Eloa ja iloa

”Yhdessä tekemistä, ihmisen kohtaamista, elämänmakuisia tarinoita sekä hyvää ja laadukasta hoitoa”. Nämä asiat kuvaavat vanhustyötä, jota tehdään Turun kaupungin asumispalveluyksiköissä.

Blogi avaa eri näkökulmista vanhusten elämää, iloja ja toimintaa asumispalveluissa sekä ajankohtaisia teemoja liittyen vanhustenhoitoon.

Uusimmat blogipostaukset

Minulla ei aika käy pitkäksi

12.9.2018 12.00
- Sairauksien myötä on ihmissuhteiden merkitys kasvanut entisestään. Kukapa olisi uskonut, että täältä löytyy hyviä uusia ystäviä. Yhtenäkin iltana puhuin paljon ja lopulta päiväsalissa oli enää yksi asukas minun lisäkseni. Sanoin hänelle, että voi vapaasti sanoa, jos kälätykseni häiritsee.

Asumispalveluiden kesäkuulumisia

29.8.2018 12.00
Mistä on Sävelkodin kesä tehty?Helteinen kesä, pienikin tuulahdus tuntui ihanalta. Ampiaisten pörinä, niitä riittää. Ne eivät nuukahda, vaikka Sävelkodin asukkaat ja henkilökunta olivatkin sitä mieltä, että ilma voisi viiletä.

Päivääkään en vaihtaisi pois...

15.8.2018 12.00 - Satu Koivunen
"Hän, joka syntyy maanantaina, on kaunis aina. Katsohan tiistain lasta, niin sulokasta! Keskiviikon lapsella on ilo vasta! Torstain lapsella siivet kantaa. Perjantain lapsi rakastaa ja antaa.

Hoivan ja huolenpidon lisäksi asumispalveluissa tulee saada asua paloturvallisesti

31.7.2018 08.45 - Eerik Virtanen
Hei kaikille ja terveiset pelastuslaitokselta!Sain hienon tilaisuuden, kun minulta kysyttiin halukkuutta kirjoittaa Eloa ja Iloa -blogiin. Asiaa ei tarvinnut pitkään pohtia, sillä otin tarjouksen ilolla vastaan.

Nuoret ja vanhat kalastajat Kurjenmäkikodista

17.7.2018 12.00 - Reija Vähämäki
Saimme asukkaista ja henkilökunnasta reippaan joukon kalaretkelle ja niin lähdimme kohti Ruissaloa. Hiukan oli lähtiessä vielä epäselvyyttä, lähteäkö mukaan vai ei, sillä "Eihän sieltä kalaa kuitenkaan tule", eräskin herra taksissa tokaisi. 

Sivut