Eloa ja iloa

”Yhdessä tekemistä, ihmisen kohtaamista, elämänmakuisia tarinoita sekä hyvää ja laadukasta hoitoa”. Nämä asiat kuvaavat vanhustyötä, jota tehdään Turun kaupungin asumispalveluyksiköissä.

Blogi avaa eri näkökulmista vanhusten elämää, iloja ja toimintaa asumispalveluissa sekä ajankohtaisia teemoja liittyen vanhustenhoitoon.

Uusimmat blogipostaukset

Portsakodin kukkatempaus

14.3.2018 12.00
Portsakodin ruokasalissa järjestettiin 7.3.2018 naistenpäivän kunniaksi kukkatempaus. Portsakoti oli saanut lahjoituksena paljon erivärisiä neilikoita, ruusuja ja krysanteemeja.

”Näin kun yhdess’ ollaan, hei!”

7.3.2018 12.00 - Leenamaija Keskinen
Anja soittaa pianoa ja Hannu toimii esilaulajana näissä yhteislauluhetkissä, jotka ovat asukkaiden keskuudessa hyvin suosittuja. Ja tuttaviksi ollaan tosiaan tultu! Anja ja Hannu kuuluvat jo vähän niin kuin Kerttulin henkilökuntaan.

Viriketyön merkitys

14.2.2018 12.00
Tuomme asukkaille niin arkeen kuin juhlaankin elämän laatua parantavia hyviä hetkiä. Ryhmätoiminta mahdollistaa sosiaalisen kanssakäymisen toisten asukkaiden kanssa, sitä haluaville.

Tilapäisesti hoidossa?

24.1.2018 12.00
Mutta miksi tulla tilapäishoitoon, jos kotonakin on kaikki ihan hyvin?Moni hoitaa iäkästä läheistään kotona. Tämä onkin monelle iäkkäälle hyvä ratkaisu arjesta selviytymiseen. Tuttu läheinen tuntee ja tietää hoidettavan tarpeet ja elämä on oman näköistä.

100-vuotiaan matkassa

27.12.2017 12.00 - Soile Lahtonen-Kiviranta
Kysyn asioita lapsuudesta, perheestä, miten käytiin koulua ja miten lapsia kasvatettiin. Koulu oli Margitille mieluinen paikka, käsityötunnit ja ompelutyöt erityisesti. Lapsuuden perhe oli suuri – kaikkiaan kymmenen lasta, Margit itse yhdeksäs.

Sivut