Kulttuuriblogi

Kulttuurin ajankohtaiset kuulumiset

Lue mitä verhojen takana tapahtuu ja miten tapahtumat syntyvät. Vinkkejä Turun kaupungin kulttuuriin.

Uusimmat blogipostaukset

Apteekkimuseossa lasketaan jo päiviä avajaisiin

14.5.2018 07.45 - Anniina Lehtokari
Apteekkimuseo ja Qwenselin talon ovet ovat käyneet tiuhasti viime viikkoina. Lähetyksiä saapuu, kolkutusta kuuluu joka puolelta, ja ilmassa on kiireen ja odotuksen tunnelma. Vuonna 2014 käynnistetty kehittämishanke alkaa olla loppusuoralla ja uudistetun museon avajaiset aivan nurkan takana.

Radio Rotunda – uusi puheohjelma kaupunginkirjastosta

7.5.2018 09.24 - Erika Woodard
Podcastit eli ladattavat tai verkossa kuunneltavat radio-ohjelmat ovat talven aikana rantautuneet myös kirjastomaailmaan.

Syvää unta Särkänniemessä

30.4.2018 12.17 - Anni Savolainen
Video alkaa muodottomiksi taipuvista Delta Waves -sanoista. Tätä seuraavat sähköiset, puna-oranssi-pinkit raidat, jotka siirtyvät kuvaruudun oikeasta reunasta vasempaan kuin tasaiset virtaavat aallot. Sitten ollaankin jo karusellin juurella, mutta kaikki on arvokkaan hidastettua.

Mikä ihmeen uusi Hirvensalon kirjasto?

20.4.2018 14.55 - Niko-Matti Ahti
Kesän 2018 aikana Hirvensalon kirjasto muuttaa uusiin tiloihin Syvälahden monitoimitaloon. Kirjaston nimi säilyy Hirvensalon kirjastona. Meistä ja palveluistamme tulee osa isompaa kompleksia, jossa painottuvat nuoremmat ihmiset, heidän oppimisensa, tarpeensa ja ”päivätyönsä”.

Tärpit TFO:n syksyyn

18.4.2018 10.00 - Paula Kahtola
Vaikka edellisistä pakkasista on vasta päästy, Turun filharmoninen orkesteri valmistautuu jo seuraavaan syksyyn. Orkesterin ohjelmatoimikunta on tehnyt suuren työn ja valinnut taatusti monipuolisen, mielenkiintoisen ja elämyksiä herättävän konserttikokonaisuuden syksyllä nautittavaksi.

Sivut