Omakirjasto

Omakirjasto-projektissa etsitään keinoja tuoda kulttuuri- ja vapaa-ajan palveluita kotiin niille asiakkaille, joiden on vaikea päästä palveluiden ääreen.

Uusimmat blogipostaukset

Vinkit parempaan syksyyn

19.10.2018 12.27 - Laura Kuusinen
Laura Kuusinen, 89, käy vetämässä tuolijumppaa nuoremmilleen Iso-Heikin palvelutalossa ja näkee elämässä paljon hyvää. Häneltä löytyy myös vinkkejä pimenevään syksyyn. Katso koko tekstitetty videoblogi:

Omakirjasto suosittelee: Turun filharmonisen orkesterin verkkokonsertit

2.10.2018 11.11 - Maria Korpela
Turun filharmonisen orkesterin konserteista voi nauttia myös kotona. Laadukkaita taltiointeja pääsee internetissä seuraamaan ilmaiseksi suorina lähetyksinä.

Omakirjasto suosittelee: Celian äänikirjat

7.9.2018 14.01 - Tarja Rajala
Aikaahan minulla olisi, mutta kun ei enää oikein näe lukea. Enkä kirjastoonkaan pääse yksin.Moni seniori luopuu lukemisharrastuksesta kun näkö heikkenee tai tulee muuta vaivaa.

Omakirjasto-projektin piloteista käytännön kokemusta

30.8.2018 12.38 - Maria Korpela
Omakirjasto-projektissa on testattu kotihoidon asiakkaiden valmiuksia käyttää digitaalisia kirjasto- ja kulttuuripalveluita. Tarkoituksena on selvittää, millaisia ongelmia tulee vastaan ja millaista tukea tarvitaan.

Omakirjasto suosittelee: Ellibs

13.8.2018 11.29 - Maria Korpela
Kirjoista voi nauttia monella tavalla. Vaihtoehtoja saman sisällön saavuttamiseen on useita. Valitsetko painetun kirjan vai e-kirjan? Kuunteletko äänikirjaa mieluummin CD-levyiltä vai verkon kautta?

Sivut