Omakirjasto suosittelee: Celian äänikirjat

Äänikirjoista iloa arkeen

Omakirjaston yhteystiedot:

Puhelin: 040 183 3984

Sähköposti: omakirjasto@turku.fi

Aikaahan minulla olisi, mutta kun ei enää oikein näe lukea. Enkä kirjastoonkaan pääse yksin.

Moni seniori luopuu lukemisharrastuksesta kun näkö heikkenee tai tulee muuta vaivaa.

Lempirunot voivat säilyä mielessä ja joskus joku läheinen voi lukea hetken kirjaa, mutta eihän se sama ole. Etenkään silloin, jos olet koko ikäsi lukenut paljon ja kirjallisuus on sekä ajanviete että intohimo. Kirjojen keinoin voi matkustaa ajassa, paikassa ja erilaisten ihmisten mielessä. Kirjat avaavat uusia maailmoja, ilahduttavat, itkettävät ja yllättävät.

Ilman kirjoja ei kuitenkaan tarvitse olla, vaikka näkö ei riittäisi lukemiseen tai silmät väsyvät jo ensimmäisellä sivulla. Paksuistakaan kirjoista ei tarvitse luopua. Äänikirjat voivat korvata luettavat paperiset kirjat.

Kirjat avaavat uusia maailmoja, ilahduttavat, itkettävät ja yllättävät.

Kirjastosta saa lukemisesteisille tarkoitetut Celia-äänikirjat, jos lukeminen on hankalaa. Kirjoja voi kuunnella suoraan netin kautta omilla tunnuksilla ja jos nettikuuntelu ei onnistu, myös CD-levyjä on saatavilla.

Valikoimissa on yhtä hyvin uusimmat Kimi Räikkösen muistelmat kuin vanhat klassikotkin. Valikoimissa on melkein 40 000 äänikirjaa ja uusia tulee koko ajan. Ihan varmasti jokaiselle löytyy kuunneltavaa, kiinnostipa sitten historia tai romantiikka.

Celia-äänikirjat ovat myös mukana Omakirjasto-palvelussa, joka on kirjastopalvelua asiakkaalle kotiin silloin kun kirjastoon ei enää pääse. Omakirjastoa kehitetään parhaillaan ja kiinnostuneet asiakkaat voivat ilmoittautua mukaan kokeilemaan netissä toimivia palveluita. Omakirjastoon kuuluu aina opastus ja tuki eli yksin ei tarvitse aloittaa.

 

Omakirjaston yhteystiedot:

Puhelin: 040 183 3984

Sähköposti: omakirjasto@turku.fi

Tarja Rajala

Tietoa kirjoittajasta

Tarja
Rajala
Informaatikko
Turun kaupunginkirjasto, Erityispalvelut
Yrittää pysyä aina uteliaana ja avoimena.