Omakirjasto suosittelee: Turun filharmonisen orkesterin verkkokonsertit

Konserttielämyksiä omassa olohuoneessa

Omakirjaston yhteystiedot

Puhelin: 040 183 3984

Sähköposti: omakirjasto@turku.fi

Turun filharmonisen orkesterin konserteista voi nauttia myös kotona. Laadukkaita taltiointeja pääsee internetissä seuraamaan ilmaiseksi suorina lähetyksinä.

Tunnelmaan voi alkaa virittäytyä hyvissä ajoin, seurata katsomon täyttymistä ja ehkäpä vielä viimeisiä soitinten virittelyjä. Lopulta esiintyjät saapuvat lavalle ja konsertti voi alkaa.

Turun filharmonisen orkesterin internet-sivuilta voi käydä katsomassa tulevien verkkokonserttien ajankohdat, mutta myös menneet konsertit säilyvät arkistossa, ja niitä voi käydä katsomassa koska tahansa. Parhaiten musiikki pääsee oikeuksiinsa kaiuttimista tai kuulokkeista kuunneltuna.

Turun filharmonisen orkesterin virtuaalikonserttikiertue

Syksyllä 2018 Turun filharmonisen orkesterin virtuaalikonserttikiertue vierailee palvelutaloissa sekä vanhus- ja hyvinvointikeskuksissa eri puolilla Turkua. Tilaisuuksissa katsellaan yhdessä katkelmia verkkokonserteista valkokankaalta, ja mukana on muusikkovieras kertomassa työstään. Tilaisuuksien ajan paikalla on myös Omakirjaston digineuvontapiste.

Kiertue alkaa Runosmäen vanhuskeskuksesta 8.10. Muiden konserttien paikat ja ajankohdat voi tarkistaa Turun filharmonisen orkesterin verkkosivuilta:

Omakirjaston yhteystiedot

Puhelin: 040 183 3984

Sähköposti: omakirjasto@turku.fi

Korpela Maria

Tietoa kirjoittajasta

Maria
Korpela
Turun kaupunginkirjasto, Erityispalvelut