Parasta mun torissa

Kauppatori on Turun perinteinen kohtaamispaikka. Ostosten lomassa siellä tavataan ihmisiä ja kuulumiset kerrataan torikaffella. Jokaisella turkulaisella on torista tarina kerrottavanaan.

Kesän 2016 ajan kysymme torikauppiailta, torilla asioivilta ihmisiltä ja muutamilta tunnetuilta turkulaisilta heidän tarinoitaan Kauppatorista ja jaamme ne täällä.

Tältä sivulta löydät blogin tuoreimmat kirjoitukset. Lue Parasta mun torissa -blogin kaikkia kirjoituksia.

Entä mikä on parasta sun torissa?

Ota kuva Kauppatorista ja jaa se, sekä mahdollinen oma toritarinasi, Instagramissa, Twitterissä tai Facebookissa tunnisteilla #parastamuntorissa ja #turku.

Palkitsemme kivoja kuvia ja tarinoita pitkin kesää lähiruokakasseilla, tietysti Kauppatorilta.

 

Uusimmat blogipostaukset

Kansanedustaja Li Andersson

5.8.2016 13.31
Kauppatorilla on valtava merkitys minulle, sillä se sai minut aikoinaan kiinnostumaan kuntalaisten osallistumisesta päätöksentekoon sekä politiikasta.

Eetu

2.8.2016 12.00
“Olen kotoisin Raisiosta, mutta kyllä Kauppatori on tuttu paikka. Tänään olen vain ohikulkumatkalla, mutta välillä kävelen torin läpi tai käyn ostamassa jäätelöä.

Kirjamyyjä Maire

28.7.2016 14.24
"Ai miksi myyn kirjoja? No, kirjat ovat mielenkiintoisia ja niitä lukee mielellään. Itse luen historiallisia kirjoja tai elämäkertoja. Sellaisia, missä on elettyä elämää ja jotka jotenkin perustuvat oikeisiin tapahtumiin ja tositarinoihin.

Pokémon-kouluttajat Nelli (taso 9) ja Tuuli (taso 10)

22.7.2016 10.27
“Tultiin tänne tänään hakemaan Pokémoneja, kun nähtiin Facebookissa, että täällä on lure eli houkutin päällä. Harvoin oikeastaan käydään torilla, mutta tämä oli hyvä syy tulla. On hauskaa, että kaupunki järjestää tällaisia juttuja.

Mediatutkija Veijo Hietala, Turun yliopisto

21.7.2016 10.21
"Olen savolainen, mutta asunut eri puolilla Suomea monissa paikoissa. Kun muutin Turkuun, tuntui että tänne oli vaikea sopeutua. En oikein osaa sanoa miksi, mutta en vain tykännyt Turusta ja ajattelin, että kun valmistun yliopistosta, muutan pois.

Sivut