Parasta mun torissa-blogit

Muistoja, makuja ja mukulakiviä

Kauppatori on Turun perinteinen kohtaamispaikka. Ostosten lomassa siellä tavataan ihmisiä ja kuulumiset kerrataan torikaffella. Jokaisella turkulaisella on torista tarina kerrottavanaan.

Kesän 2016 aika kysyimme torikauppiailta, torilla asioivilta ihmisiltä ja muutamilta tunnetuilta turkulaisilta heidän tarinoitaan Kauppatorista. Niiden pohjalta kirjoitetut turinat ja tarinat löydät tästä blogista.

Entä mikä on parasta sun torissa?

Ota kuva Kauppatorista ja jaa se, sekä mahdollinen oma toritarinasi, Instagramissa, Twitterissä tai Facebookissa tunnisteilla #parastamuntorissa ja #turku.

Palkitsemme kivoja kuvia ja tarinoita lähiruokakasseilla, tietysti Kauppatorilta.

 

Uusimmat blogipostaukset

Erkki toisi tanssit torille

12.11.2018 12.12
”Olen varmasti aikamoisen tuttu näky Kauppatorilla. Jäin muutama vuosi sitten eläkkeelle, jonka jälkeen olenkin käyn torilla lähes päivittäin.

Kansanedustaja Li Andersson

5.8.2016 13.31
Kauppatorilla on valtava merkitys minulle, sillä se sai minut aikoinaan kiinnostumaan kuntalaisten osallistumisesta päätöksentekoon sekä politiikasta.

Eetu

2.8.2016 12.00
“Olen kotoisin Raisiosta, mutta kyllä Kauppatori on tuttu paikka. Tänään olen vain ohikulkumatkalla, mutta välillä kävelen torin läpi tai käyn ostamassa jäätelöä.

Kirjamyyjä Maire

28.7.2016 14.24
"Ai miksi myyn kirjoja? No, kirjat ovat mielenkiintoisia ja niitä lukee mielellään. Itse luen historiallisia kirjoja tai elämäkertoja. Sellaisia, missä on elettyä elämää ja jotka jotenkin perustuvat oikeisiin tapahtumiin ja tositarinoihin.

Pokémon-kouluttajat Nelli (taso 9) ja Tuuli (taso 10)

22.7.2016 10.27
“Tultiin tänne tänään hakemaan Pokémoneja, kun nähtiin Facebookissa, että täällä on lure eli houkutin päällä. Harvoin oikeastaan käydään torilla, mutta tämä oli hyvä syy tulla. On hauskaa, että kaupunki järjestää tällaisia juttuja.

Sivut