Christmas Walk

Lähtö: Matkailuneuvonta
Aurakatu 2
20100 Turku

HUOM!

  • Liput ennakkoon Visit Turun verkkokaupasta tai matkailuneuvonnasta.
  • Ryhmille myös tilauksesta.
Uusin jäsen Visit Turun WALK-perheessä on joulukuussa lauantaisin toteutettava kävelykierros. Kierros vie kuulijat tutustumaan Satumaiseen Aurajokeen, Vanhaan Suurtoriin ja joulumarkkinoihin (kolmena ensimmäisenä kertana), Tuomiokirkkoon, joulunviettoon Turussa ja Suomessa ja viimeiseksi hiljentymään Pyhän Hengen kappeliin.

Päivät: 2.12., 9.12., 16.12, 30.12., 6.1. klo 11:00 – 12:30
Hinta: 10€/hlö
Kierros toteutetaan suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Joulunaika Turussa

Vanhan Suurtorin joulumarkkinoiden perinteinen tunnelma, jouluiset tuoksut, sadut, tanssi, musiikki ja notkuvat myyntipöydät kutsuvat koko perheen viihtymään.

Vanhalla Suurtorilla sijaitseva Brinkkala tunnetaan joulurauhan julistuksesta. Suomen Turku on julistanut joulurauhan Brinkkalan parvekkeelta joka jouluaatto klo 12 vuodesta 1886 lähtien.

Joulukuusi pystytetään joka vuosi Turun tuomiokirkon edustalle. Tuomiokirkon kuusella on pitkät perinteet, sillä ensimmäinen valaistu kuusi tuotiin paikalle jo vuonna 1900. Kuusi on pystytettynä marras–joulukuun vaihteesta Nuutinpäivään saakka juhlistamassa turkulaisten joulua.

Turun joulutunnelman täydentää Satumainen Aurajoki. Tämä valo- ja äänitaideteoksista koostuva kokonaisuus on jatkoa viime joulun nähtävyydeksi nousseille Satusilloille. Satumainen Aurajoki -kokonaisuus on esillä Turun asukkaiden ja matkailijoiden ilona kevääseen asti.

Pyhän Hengen kappeli sijaitsee Vähätorilla Julinin korttelin kellarissa ja se on rakennettu Pyhän Hengen kirkon raunioiden yhteyteen. Rakennus tuhoutui tulipalossa 1600-luvulla, mutta kirkko näki uudelleen päivänvalon, kun vuonna 1986 sen jäännökset hautausmaineen löytyivät arkeologisissa kaivauksissa.

HUOM!

  • Liput ennakkoon Visit Turun verkkokaupasta tai matkailuneuvonnasta.
  • Ryhmille myös tilauksesta.

Kartta

Osta verkkokaupasta

Christmas Walk

Kierros vie kuulijat tutustumaan Satumaiseen Aurajokeen, Vanhaan Suurtoriin ja joulumarkkinoihin (kolmena ensimmäisenä kertana), Tuomiokirkkoon, joulunviettoon Turussa ja Suomessa ja viimeiseksi hiljentymään Pyhän Hengen kappeliin.

Christmas Walk
  • Päivät: 16.12, 30.12. ja 6.1.
    klo 11:00 – 12:30
  • Kestoaika 1,5 tuntia
  • Lähtöpaikka: Aurakatu 2, matkailuneuvonta
  • Hinta: 10€/hlö

Kierros toteutetaan suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.
Liput ennakkoon Visit Turun verkkokaupasta tai ennen kierrosta matkailuneuvonnasta.