Blogi digipalveluista

Lue mitä digitaalisten palvelujen rakentamisen taustalla tapahtuu.

Digitaaliset palvelut -kokonaisuus toimii Turun kaupungin Smart and Wise Turku -kärkihankkeen alaisuudessa vuosina 2018 - 2019. Suomi.fi-palvelut ja saavutettavuus sekä esteettömyys käynnistävät vuoden 2018.

Aiemmin digitaalisten palvelujen kehittämisestä on blogattu osoitteessa www.turku.fi/dipake

Uusimmat blogipostaukset

Etsintäkuulutus: Sparrausapua digipalvelujen asiakaskeskeiseen rakentamiseen

13.8.2018 17.52 - sanna moisala
Asiakassegmentit, elämäntapahtumat ohjaavat jatkossa julkishallinnon palvelujen kehittämistä. Miten tämä olisi optimaalisinta toteuttaa erilaisissa digipalveluissa, ja miten palveluihin ohjaus nivoutuisi yhteen kaupungin verkkopalvelussa?

Selkeä palveluviestintä on osa kaupungin selkärankaa

19.6.2018 06.00 - Harri Falck
Erilaisten palveluiden tuottaminen asukkaille on kaupunkiorganisaation tärkeimpiä tehtäviä ja yksi koko sen olemassaolon tarkoituksista.

Palvelukartta on uudistumassa esteettömämpään suuntaan

12.6.2018 09.48 - sanna moisala
Turun kaupungin palvelukartta on uudistumassa alkusyksyn aikana. Tuleva kartta pohjautuu pääkaupunkiseudulla käytössä olevaan ratkaisuun, josta löytyvät jatkossa palvelujen tiedot, reitit palveluun ja sen esteettömyystiedot.

Kunta.fi-yhteistyö on lähdössä lentoon

25.4.2018 10.15 - sanna moisala
Turku julkisti verkkopalvelunsa lähdekoodin avoimeen käyttöön syksyllä 2016. Nyt samaa koodia hyödyntää neljä muuta kaupunkia. Yhteiskäytön sijaan merkittävämpää on syventymässä oleva yhteistyö, joka toivottavasti toimii mallina myös maakunnille.

Suomi.fi-viestit – aikamoinen muutos!

19.4.2018 12.27 - Päivi Saalasto
Kunnat ottivat viime vuoden puolella käyttönsä uusia Suomi.fi-palveluja eli palvelutietovarannon, suomi.fi-maksut ja tunnistuksen. Käyttöönotto oli monien osalta työlästä mutta kuitenkin suht suoraviivaista.

Sivut