Yleisölle

Suomen ensimmäiseen Europeadeen saapuu ennätysmäärä osallistujia, yli 6200 henkilöä, lähes 300 ryhmää ja 24 eri kansalaisuutta. Luvassa on siis pitkän viikonlopun täydeltä eksoottista väriloistoa, vauhdikkaita tansseja ja huikeita musiikkiesityksiä. Avajais- ja päätösjuhlat Gatorade Centerissä ovat maksullisia, kaikki muut n. 600 esitystä jokirannassa ja keskustassa ovat maksuttomia.

Taidokkaiden esitysten seuraamisen lisäksi voit osallistua ilonpitoon muutenkin, humpan maailmanennätyksen tekemisessä tarvitaan kaikkia!

Koko Suomi Tanssii –humppa

Suomen 100-vuotisjuhlien kunniaksi kaikki suomalaiset on haastettu tanssimaan. Europeaden yhteydessä tehdään maailmanennätys: 30.000 ihmistä tanssii humppaa samanaikaisesti Turussa. Kaikki Europeaden osallistujat ja kaupunkilaiset on haastettu mukaan. Tanssimme Varvintorin Europeade-kylässä ja jokirannassa lauantai-illalla klo 20.00. Virallinen maailmanennätystanssi alkaa klo 20.20. Tanssi opetetaan paikalla

Harjoitusvideo löytyy täältä. Helpompi versio on nähtävissä täällä.

 

Europeade 2017 verkkokauppa

Europeade 2017 -tuotteiden verkkokauppa on avattu. Voit tilata tuotteet nyt ja noutaa ne ilmoittautumisen yhteydessä Turusta tai tilata kotiin jo etukäteen. Osa tuotteista on myynnissä ainoastaan ennakkoon verkkokaupassa, joten ostokset kannattaa tehdä etukäteen.

Verkkokaupan löydät täältä.

Asiasanat: