Hyvinvointitoimialan vuokrattavat tilat

Vuokrattavia tiloja ovat esimerkiksi erilaiset juhlasalit, kokous- ja neuvottelu- tai kerhotilat ja kuntosalit. Vapaaksi jääneitä vakiovuoroja voi hakea edelleen.

Sosiaali- ja terveyslautakunta päätti kokouksessaan 19.4.2016, että järjestöt voivat vuokrata hyvinvointitoimialan tiloja käyttöönsä. Lisäksi päätettiin, että järjestölle, joiden toiminta tukee sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaa, annetaan tila ilman rahallista vastiketta. Tällöin järjestön kanssa tehdään yhteistyösopimus, jossa kuvataan millä tavalla järjestön toiminta tukee ja täydentää hyvinvointitoimialan omaa toimintaa.

Hyvinvointitoimialan tilojen vakiovuorojen haku kaudelle 1.9.2017–31.5.2018 on päättynyt.

Päätöksestä ilmoitetaan yhteyshenkilölle kirjallisesti toukokuun 2017 loppuun mennessä. Mikäli myönnetty aika tai tila poikkeaa haetusta ja se ei sovi, on hakijan tehtävä kirjallinen peruutus välittömästi, kuitenkin viimeistään 12.6.2017 mennessä. (Sähköisen hakulomakkeen lopussa todetaan virheellisesti, että peruutuksen voisi tehdä 12.8.2017 mennessä).

Hakuajan jälkeen vapaaksi jääneitä vakiovuoroja ja yksittäisiä vuoroja voi hakea myös kesken kauden.

Lisätietoja vakiovuorojen hausta antaa suunnittelupäällikkö Jaana Halin, jaana.halin@turku.fi

Tilojen vakiovuorot on myönnetty ajalle 1.9.2016–31.5.2017. Yksittäisiä vuoroja voidaan hakea ympäri vuoden. Hakemusten käsittelyaika on maksimissaan kolme viikkoa. Vapaaksi jääneitä vakiovuoroja voit tarkastella varauskalenteri Timmistä.