Kielivalinta

Valitse kieli: suomeksi på svenska in english
 

Haku

 
Tarkennettu haku   Yhteystietohaku

på svenska | in English

 Tekstin koko: a a a a 

Sisältö

Koordinaatistomuunnos

Muutokset astuivat voimaan 15.2.2010

Uudet koordinaattijärjestelmät otettiin käyttöön Turun seudulla

Turun ja Kaarinan kaupungit siirtyivät kartta– ja paikkatietotuotannossa uuden yleiseurooppalaisen standardin mukaisiin tasokoordinaatti- ja korkeusjärjestelmiin.

Rakennuslupakartta uudistuu - toimitetaan jatkossa automaattisesti rakennusvalvontaan

Vuoden 2015 alusta rakennuslupakartat toimitetaan ensisijaisesti sähköisinä ja tiedot siirretään automaattisesti rakennusvalvontaan. Uudistettu rakennuslupakartta on tietosisällöltään aiempaa laajempi. Asiakkaan on mahdollista saada paperinen kartta lisämaksusta.

ilmakuva

Uudet ilmakuvat lisätty Turun seudun karttapalveluun

Uudet ilmakuvat kattavat suuren osan opaskarttapalvelun alueesta. Turku pyrkii tarjoamaan mahdollisimman tuoretta aineistoa.

 

Kartat ja paikkatieto

Turun kaupungin Kiinteistöliikelaitos tuottaa ja ylläpitää erilaisia paikkatietoaineistoja, karttoja sekä palveluja kaupungin omaan hallinnolliseen käyttöön sekä yksityisille asiakkalille. Aineisto kattaa yksityiskohtaiset tiedot mm. rakennuksista, kiinteistöistä, kaavoista, kaduista ja osoitteista.

Turun seudun karttapalvelu on Turun seudun 14 kunnan yhteinen paikkatietopohjainen karttapalvelu Internetissä. Palvelu sisältää kattavan osoitehakemiston ja laajan julkisten palveluiden hakemiston. Palvelussa voi myös mitata etäisyyksiä ja luoda karttalinkkejä vaikkapa omille nettisivuille.

Kartta- ja paikkatietoaineistoa on saatavana joko perinteisinä paperikarttoina tai yleisimmissä tiedostoformaateissa digitaalista käyttöä ja jatkojalostusta varten. Aineistoa käytettäessä tulee aina olla kaupungin lupa ja sovittava asianmukainen korvaus aineiston käytöstä. Korvaus riippuu mm. aineiston laadusta ja kattavuudesta ja esimerkiksi painosmäärästä. Internet-karttapalvelun käyttö on ilmaista mutta siellä olevien aineistojen jatkokäyttöön tarvitaan lupa.

Kun tarvitset karttaa suunnitteluun, rakentamiseen tai liikkumiseen Turun alueella, voit tilata kartan netistä tai ottaa yhteyttä Kiinteistöliikelaitoksen tai Ympäristötoimialan asiakaspalveluun. Valmistamme myös teemakarttoja erilaisia käyttötarpeita varten.

Kiinteistöliikelaitoksen arkistossa olevia vanhoja karttoja Turusta markkinoi yhteistyössä Kiinteistöliikelaitoksen kanssa turkukuva.fi -verkkokauppa.

Linkki työohjeisiin (toimii vain erikseen määritellyille tahoille)


suomenkielinen versio | svensk version | english version

Sivua viimeksi päivitetty 7.1.2015 8:20 ja sivu on julkaistu 19.2.2007 12:15

Muut nostot

Kartta- ja suunnitelmatuotteet

Paikalla-palvelu

Lisätoiminnot

Verkkopalvelun opaste | Sivukartta | Palaute ja asiointi | Tulosta sivu | Media | Tekstiversio

© 2013 Turun kaupunki | PL 355, 20101 TURKU
Käyntios. Yliopistonkatu 27a | vaihde (02) 330 000 | turun.kaupunki@turku.fi