tapahtumakalenteri

Ilmoittautumiset
Tehty työ on julkaistu Turun kaupungin Github-tilillä
06.04.2017

Turun seudun tapahtumakalenterin hakua on kehitetty edelleen. Lähtökohtana oli käyttäjäpalaute, jonka mukaan aiemmin käytössä ollut haku oli melko hidas. Palautteeseen päätettiin tarttua ja toteuttaa hakumoottori, joka tarjoilee käyttäjälle reaaliaikaisia hakutuloksia. Haun kehittämisen yhteydessä saatiin monipuolistettua hakuominaisuuksia ja selkeytettyä visuaalista ilmettä.

Mies työskentelee tietokoneella
Toteutus perustuu avoimen lähdekoodin ratkaisuihin
05.04.2017

Tapahtumakalenterin käytettävyyttä on parannettu: haun rajaamiseen on uusia työkaluja, kalenteri on visuaalisesti tiiviimpi ja selkeämpi, ja ennen kaikkea hidas haku on korvattu paremmalla hakumoottorilla.

Kuva Turun seudun tapahtumakalenterista
Kuvien avulla tapahtuma saa helposti lisänäkyvyyttä
21.02.2017

Turun seudun tapahtumakalenterin tapahtumatiedot on jaettu avoimen rajapinnan Linked Eventsin kautta viime vuoden marraskuusta alkaen. Jaettavaan dataan sisällytetään maaliskuussa myös tapahtumien kuvat. Jatkossa tapahtuman syöttäjä valitsee antaako kuvan liikkua tapahtumatietojen mukana rajapinnan yli.

08.09.2016

Tapahtumakalenteri tarjoaa maksutonta näkyvyyttä tapahtumallesi. Katso ohjeet tapahtumien syöttämiseen ja ilmoita oma tapahtumasi!

Ruisrock
Kesäkalenteri
03.06.2016

Turun kesä tarjoaa erilaisia tapahtumia jokaisen makuun. Olemme keränneet yhteen kesän tapahtumatärpit - poimi suosikit kalenteriisi!

SAGAS
Lipunmyynti torstain konserttiin on avattu.
06.10.2015

Suuren suosion saavuttaneet ja loppuunmyydyt SAGAS – Orchestral Fantasy Music -konsertit saavat lisäesityksen torstaina 22.10. klo 19 Konserttitalossa. Seikkailufantasialle omistetuissa konserteissa jylhät sävelet ja mahtipontiset teemat valtaavat Konserttitalon.

Subscribe to feed