Turun kaupungintalolle avataan kansalaisille mahdollisuus tulla kirjoittamaan surunvalittelunsa. Kaupunkilaiset voivat myös jättää muistojaan presidentti Koivistosta.

Kirjoita meille muistosi presidentti Koivistosta

Turun museokeskus kokoaa arkistoihinsa turkulaisten muistoja presidentti Koivistosta. Voit kirjoittaa meille muistosi oheisella nettilomakkeella, tai tuoda muistosi valmiiksi kirjoitettuna kaupungintalolle.


 

Turun kaupungintalolle avataan kansalaisille mahdollisuus tulla kirjoittamaan surunvalittelunsa presidentti Mauno Koiviston sähköiseen surunvalittelukirjaan. Kyseessä on sama sähköinen surukirja, jonka tasavallan presidentin kanslia avasi verkossa tiistaina.

Turkulaiset voivat tulla jättämään surunvalittelunsa Turun kaupungintalolle torstaina 18.5 kello 11-17 ja perjantaina 19.5.2017 kello 11.00-15.00.

Sähköisen surunvalittelun jättämistä varten kaupungintalolla on tietokone, jossa sähköinen surunvalittelukirja on auki. Paikalla on myös henkilöitä opastamassa surunvalittelun jättämiseen.

Sähköisestä surukirjasta kaupungintalolla on sovittu presidentti Koiviston hautajaistoimikunnan kanssa. Perusteena Turkua koskevalle erityismenettelylle on se, että presidentti Koivisto oli syntyjään turkulainen ja aikoinaan Turun kaupunginvaltuuston jäsen.

Varsinainen surukirja on esillä vain presidentinlinnassa Helsingissä.

Tasavallan presidentin kanslian avaama sähköinen surunvalittelukirja on verkossa osoitteessa https://koivisto.presidentti.fi/.

Pyydämme huomioimaan, että kyseessä on surutilaisuus.