Koko Turku liikkuu syyskuussa!

Kaikki mukaan! Haastetaan itsemme ja toiset turkulaiset liikkumaan 100 kertaa Suomen ympäri syyskuussa. Koko Turku liikkuu -syyskuun tavoitteena on kerätä yhteensä 394 000 liikuntakilometriä. Mikä tahansa liikunta käy suoritukseksi: kävely, siivoaminen, työmatkapyöräily, uinti tai vaikka pihaleikit lasten kanssa.

Suoritukset tallennetaan liikuntalaskuriin, joka myös näyttää yhteisen matkan etenemisen. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan liikuttavia palkintoja ja pääpalkintona kuntokeskus Motivuksen vuosikortti (arvo n. 800e).

Kilometrien kirjaus liikuntalaskuriin on päättynyt 30.9. Paperisen osallistumiskortin voit palauttaa 4.10. mennessä joko Turun pääkirjastoon, Turku-pisteeseen, Joukkoliikennetoimiston palvelupisteeseen, Impivaaran uimahalliin, tai osoitteella Turun kaupungin vapaa-aikatoimialan hallinto, PL 248, 20101 TURKU.

Kilpailun säännöt

Liikuntasuoritukset kilometreinä:

  • 20 min kevyttä liikuntaa = 1 km
  • 10 min reipasta liikuntaa = 1,5 km
  • 10 min raskasta liikuntaa = 2 km

Koko Turku liikkuu ja Turku tekee hyvää on osa Suomi 100 -juhlavuoden Unelmat Liikkeelle -kampanjaa. Tavoitteena on uudella tavalla lisätä liikettä, iloa ja hyvinvointia suomalaisille - saada unelmat liikkeelle

Lisätietoja:

Miia-Tatjaana Salakka
miia-tatjaana.salakka@turku.fi, p. 050 375 4141