Kunnon äijät

Tutustu ohjelmaan:

 

Perutut ja siirretyt vuorot:

Hinnat

Kausihinnat:

Myyntipaikat

Kysy lisää

liikuntapalveluvastaava Toni Pekkola

Yli 20 vuotta miehiä liikkumaan innostanut Hikinen tusina on uudistettu, peruskorjattu ja nimetty uudelleen. Uusi Kunnon äijät -liikuntatuote jatkaa keski-ikäisten miesten vatsankohotustalkoisiin perustetun legendaarisen Hikisen tusinan jalanjäljillä.

Jos etsit aikaa kuntoilulle, tätä reilumpaa liikuntaohjelmaa et muualta löydä. Kuntoilukalentereissa on nyt tarjontaa kaiken kuntoisille katujen tallaajille.

  • Helpoilla äijävuoroilla pääset turvallisesti liikunnan alkuun. Ne sopivat äijille, jotka pitävät mailaa väärinpäin kädessään ja jotka haluavat aloittaa kroppansa jumppaamisen ja huoltamisen rauhallisesti. Jos ei yksin uskalla lähteä, voit pyytää joillekin vuoroille vaikka vaimon tai tyttöystävän mukaan. Helpot vuorot sopivat myös erinomaisesti, jos vatsan ympärille on muodostunut ylimääräisiä vuosirenkaita tai muuten vaan on kremppaa siellä sun täällä.
  • Edistyneillä äijävuoroilla meno on reippaampaa ja siellä voi mahdollisesti löytää takaisin, vuosien varrella kadonneen äijittyneen vartalon sekä pelimiehen taidot!

Voit kohottaa kuntoasi monipuolisesti eri lajien avulla. Tarjontaa on peleistä lihaskuntoharjoitteluun ja venyttelyyn. Toiminta on suunnattu alle 65-vuotiaille miehille. Kohtuuhintaisella kausimaksulla voit liikkua rajattomasti Kunnon äijät -ryhmissä, joita on viikoittain tarjolla yli 30. Rohkaise mielesi ja tee päätös käyttää aikaa itseesi. Säännöllisellä kuntoilulla on suuri vaikutus jaksamiseen ja hyvään oloon.

Syyskauden  (2.9.–8.12.) monipuolinen ohjelma julkaistaan elokuun puolivälissä.

Kysy lisää

liikuntapalveluvastaava Toni Pekkola