Liikuntakartat

Käyntiosoite: 
Blomberginaukio 4
20720 Turku

Puhelin:

Asiakaspalvelu (02) 262 3232
Vaihde (02) 330 000

Aukioloajat

Asiakaspalvelu avoinna

Ma - Pe 08:15 - 16:00
Sähköposti: 
liikunta.varaukset@turku.fi
liikunta.avustukset@turku.fi
liikunta.palvelut@turku.fi
liikunta@turku.fi

Liikuntapalvelukeskus julkaisee Liiku Turussa -karttaa, jonka toisella puolella on seudun kaikki liikuntapaikat ja toisella puolelle pyörätiet.
Liikuntapaikkakarttaa on saatavana painettuna mm. uima-, jää- ja jalkapallohalleista, kirjastoista, Turku-pisteestä, Turku Touringista, pyöräilyliikkeistä ja liikuntapalvelukeskuksen asiakaspalvelusta. Kartasta on ilmestynyt kesäkuussa 2011 uusi, päivitetty versio.

Kartat pdf-tiedostoina

Liikuntapaikat
liikuntapaikat.pdf 2,3 Mt
Pyörätiet
pyoratiet.pdf 4,8 Mt

Tarkemmat, mutta tiedostokooltaan huomattavasti suuremmat kartat

Liikuntapaikat
liikuntapaikat_12mt.pdf 12Mt
Pyörätiet
pyoratiet_17mt.pdf 17Mt

Paavonpolkujen kartat

Katso Paavonpolkujen oma sivu

Talvilajien liikuntapaikat

Kartta
talvilajien_liikuntapaikat.pdf

Likiliikkuja.fi

http://likiliikkuja.fi on yhdentoista Turun seudun kunnan yhteinen liikuntasovellus, joka kannustaa ja tukee liikuntaa yli kuntarajojen.

Kulttuurikuntoilureitistö-kartat

Katso Kultturikuntoilun oma sivu

Liiku luannos Itäisen Turun liikuntapaikkoja -kartta

Itäisen Turun liikuntapaikat on koottu Liiku luannos-karttaan. Alueella on runsaasti vehreitä alueita luonnossa liikkumiseen.
Lisäksi löytyy monenlaisia liikuntapaikkoja niin kesä- kuin talviliikuntaan.

Kartta
liiku_luannos.pdf

Lauste-Vaala-Huhkola-kartta

Lausteen, Vaalan ja Huhkolan liikunta- ja ulkoilupaikat on koottu karttaan, joka opastaa vaikkapa Mikkolanmäen huikeisiin maisemiin tai tutustumaan ulkokuntoilulaitteisiin Lausteen Lehmänlahteen. Taskukokoisen kartan voi noutaa mm. liikuntapalvelukeskuksesta Kupittaalta, Varissuon kirjastosta sekä Turkupisteestä.

lauste_vaala_huhkola_liikuntapaikat.pdf

Ulkoilijan Aurajoki -kartta

Ulkoilijan Aurajoki on ulkoilu- ja kulttuurikartta, joka sisältää mm. kolme eri reittivaihtoehtoa sekä tietoa Aurajokivarren kulttuurikohteista ja ympäristötaideteoksista. Reitit kulkevat pitkin Aurajoen rantoja Turun linnasta aina Kuralan kampiförille saakka.

Katso tarkemmat tiedot Ulkoilijan Aurajoen omalta sivulta.

Ihastu Itä-Turkuun

Ihastu Itä-Turkuun-karttaan on koottu kävely- ja pyöräilyreittejä sekä bongauspisteitä Itä-Turussa. Kartan avulla voi löytää mielenkiintoisia uusia arkiliikuntaan soveltuvia reittejä ja lisäksi tutustua mielenkiintoisiin kohteisiin. Karttaan on kerätty reitin varrelta 11 tutustumisen arvoista bongauspaikkaa. Esimerkiksi kuinka moni on tullut vierailleeksi kolerahautausmaalla, jonne haudattiin 1800-luvun alussa yli 200 turkulaista koleran uhria. Karttaa on saatavilla painettuna mm. Turku-Pisteestä, Varissuon ja Nummen kirjastoista.

ihastu_ita-turkuun.pdf

Mälikkälän alueen ulkoilukartta

Mälikkälän kaupunginosasta on tehty Mälikkälä on oivallista retkeily- ja ulkoiluseutua, sillä alueella on mm. soita ja korkeita näköalakallioita. Karttaa on saatavana painettuna mm. Turun kaupungin liikuntapalvelukeskuksen asiakaspalvelupisteestä (Blomberginaukio 4).

malikkalan_ulkoilualue.pdf

 

Ulkoilureitit kartalla
 

 

Asiasanat: