Pyörien lainaus ja vuokraus

Pyörällä pääset helposti töihin tai pitemmälle retkelle. Turussa etäisyydet ovat lyhyitä ja moneen paikkaan pääsee Aurajokimaisemia ihaillen.

Kaupunkipyörät nopeaan toimintaan

Keskustan alueen pyöräasemilla on käytössä 300 pyörää. Föllärit ovat käytössä joka päivä ympäri vuoden.

Pyörän voi ottaa ja jättää millä tahansa pyöräasemalla. Kaupunkipyörät tarjoavat nopean tavan keskusta-alueella liikkumiseen. Pyörän yksittäinen käyttöaika on puoli tuntia, mutta käyttökertoja sisältyy rajaton määrä käyttöoikeuden aikana.

Useilla kausikorteilla Föli-fillarin käyttö on maksutonta elokuun 2018 loppuun saakka, muuten hinnat määräytyvät käyttöajan mukaan. Käyttöoikeuden kestoksi voi valita päivän, viikon tai vuosimaksun.

Fillari lainaan kirjastosta

Pääkirjastosta pyörä päiväksi

Kirjastokortilla voi lainata polkupyörän tai sähköpyörän Turun pääkirjastosta kesäkaudella. Pyörän laina-aika on yksi päivä, ja se palautetaan tunti ennen kirjaston sulkemista. Pantiksi riittää kuvallinen henkilökortti.

Polkupyöriä on lainattavissa 7 kappaletta ja sähköpyöriä on yksi. Jos pyörää ei palauteta eräpäivänä, peritään siitä vuorokausimaksu 10 € ja enintään 70 €. Muistutus- ja laskutusmaksut muodostuvat kuten muustakin kirjastoaineistosta.

Matkailuneuvonnasta pyörä retkelle

Voit vuokrata polkupyörän useaksi päiväksi tai jopa viikoksi Visit Turun matkailuneuvonnasta kesäkaudella. Kypärä kuuluu hintaan. Pyydä mukaasi myös ilmainen kartta!

Hinnat 2018