Myyntipaikat

Lupiin liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä

Kausimyyntipaikkoja vuokrattavana

Turun Kaupunkiympäristötoimiala vuokraa tarjousten perusteella kaksi kausimyyntipaikkaa kesäkaudeksi 2018:

Kausimyyntipaikkoihin on saatavilla sähköä. Sähköliittymät tulee tilata Turku Energiasta ja liittymistä vastaa vuokralainen kustannuksellaan.

Vuokrauskriteereinä toimivat tarjottu vuokra, konsepti ja myyntipisteen ulkonäkö.

Lisätietoja saa numerosta 050 5589 136 Kaisa Kauma-Laula.

Vapaamuotoiset vuokratarjoukset tulee jättää 27.4.2018 klo 15.00 mennessä asiakaspalveluumme os. Puolalankatu 5 tai postitse:

Kaupunkiympäristötoimiala
PL 355
20101 Turku

Suljettuun kuoreen merkintä ”kausimyyntipaikka


Torit ja myyntipaikat

Turun kaupunki tarjoaa vuokrattavaksi myyntipaikkoja

Lisäksi myyntiä voidaan harjoittaa erityistapauksissa kuten tapahtumien ja juhlapyhien yhteydessä muuallakin. Tällaisia poikkeuksia on mm. vapputarvikkeiden ja joulukuusien myynti.


Kioskien vuokraus

Uusia kioskeja voi perustaa vuokraamalla tontin kaupungilta ja rakentamalla kioskin. Tarjolla olevat tontit löydät alla olevasta tonttihakulinkistä liiketonttien kohdalta. Kioskin pystyttäminen vaatii rakennusluvan


Ulkotarjoilualueet

Ulkotarjoilualueita haetaan kirjallisella hakemuksella. Hakemukseen tulee liittää asemapiirros, josta selviää alueen alustava rajaus ja kalusteiden sijoittuminen. Hakemus toimitetaan kaupunkiympäristötoimialalle.

Jos asiakaspaikkoja on yli 5, tulee rakennusvalvontatoimistosta hakea toimenpidelupaa. Ulkotarjoilualueista tehdään määräaikaiset vuokrasopimukset.

Lisätietoa


Joulukuusien myynti

Joulukuusia saa myydä Turun kaupungin osoittamilla yleisillä paikoilla. Myyntiaika on klo 7.00 - 20.00, jouluaattona klo 7.00 - 11.00. Kaupunki järjestään myyntipaikkojen huutokaupan vuosittain marraskuussa.

 

Lupiin liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä