Myyntipaikat

Lupiin liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä

Kausimyyntipaikkoja vuokrattavana

Kiinteistöliikelaitos vuokraa tarjousten perusteella myyntipaikkoja kesäkausiksi 2017 - 2026 seuraavista paikoista:

  • Läntinen Rantakatu, Aurakadun ja Kristiinankadun väliltä
  • Yliopistonkadun kävelyalue
  • Lönnrotinpuisto

Vuokratarjoukset tulee jättää tiistaihin 2.5.2017 klo 15 mennessä. Lisätietoja!

Torit ja myyntipaikat

Turun kaupunki tarjoaa vuokrattavaksi myyntipaikkoja

Lisäksi myyntiä voidaan harjoittaa erityistapauksissa kuten tapahtumien ja juhlapyhien yhteydessä muuallakin. Tällaisia poikkeuksia on mm. vapputarvikkeiden ja joulukuusien myynti.

 

Kioskien vuokraus

Uusia kioskeja voi perustaa vuokraamalla tontin kaupungilta ja rakentamalla kioskin. Tarjolla olevat tontit löydät alla olevasta tonttihakulinkistä liiketonttien kohdalta. Kioskin pystyttäminen vaatii rakennusluvan

Ulkotarjoilualueet

Ulkotarjoilualueita haetaan kirjallisella hakemuksella. Hakemukseen tulee liittää asemapiirros, josta selviää alueen alustava rajaus ja kalusteiden sijoittuminen. Hakemus toimitetaan Kiinteistöliikelaitokselle.

Jos asiakaspaikkoja on yli 5, tulee rakennusvalvontatoimistosta hakea toimenpidelupaa. Ulkotarjoilualueista tehdään määräaikaiset vuokrasopimukset.

Lisätietoa

Joulukuusien myynti

Joulukuusia saa myydä Turun kaupungin osoittamilla yleisillä paikoilla 17. - 24.12.2016. Myyntiaika on klo 7.00 - 20.00, jouluaattona klo 7.00 - 11.00. Myyntipaikkojen huutokauppa järjestetään to 24.11.2016 klo 15 Kiinteistöliikelaitoksen auditoriossa (Puutarhakatu 1).

 

Lupiin liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä