Lähitorin ajatuksena on olla lähiseudun ikäihmisille kohtaamispaikka, jossa on viikoittain vaihtuvien teemojen mukaisesti tarjolla monipuolista tietoa ja toimintaa. Toimintaa järjestetään torstaisin klo 13–16. Kevätkauden avajaisia vietetään to 18.1.2018.

Lisätiedot:

Lähitori-toiminta on yli 60-vuotiaille turkulaisille tarkoitettua maksutonta toimintaa,  joka on osa STEA:n rahoittamaa Asiakkaan polku -hanketta. Hanketta hallinnoi Turun Kaupunkilähetys ry.

Lähitorin ohjelmassa keväällä 2018:

Muista myös:

Iltapäivien aiheet vaihtelevat viikoittain eri teemojen mukaan. Tavoitteena on, että mahdollisimman moni turkulainen yli 60-vuotias löytäisi ohjelmasta jotakin itseään kiinnostavaa.

Kevään teemat ovat monipuolisia ja ne vaihtelevat kulttuurista, suun terveyteen, sydän- ja verisuoniterveyteen ja mielen hyvinvointiin. Luvassa on myös tietoa mm. siitä, miten välttyä petoksilta ja huijauksilta. Tarkemman kevään ohjelman löydät sivun Lisätiedot-kohdasta.

Jokaisessa iltapäivässä on luvassa monenlaista tietoa ja toimintaa arkeen sekä hyvinvointiin liittyen. Kaupungin ikäihmisten palveluohjaaja on tavattavissa viikoittain klo 13.30 - 15.00.  Ohjausta ja neuvontaa saa edelleen myös Palvelutori Poijusta. Myös senioripuhelimeen (02) 262 6172 voi soittaa aina arkisin klo 9 - 15.00.

Joka viikko Lähitorin ohjelmassa on myös tuolijumppaa klo 15.00. Päiväkohtaisiin ohjelmiin voi tutustua mm. Palvelutori Poijussa (Humalistonkatu 7) sekä Lähitori Iso-Heikissä. Päiväkohtaisista ohjelmista selviävät mm. tietoiskujen ja muiden ohjelmien tarkemmat kellonajat, joiden perusteella voi suunnitella milloin haluaa olla paikalla.