Study in Turku -opiskelijamessuilta saat 31. elokuuta infoa kaupungin monipuolisesta vapaa-ajan tarjonnasta ja edullisista opiskelijahinnoista.

Yhteys- ja lisätiedot

Study in Turku
to 31.8.2017 klo 10–16
ICT-City, Joukahaisenkatu 3

Study in Turku -messut ovat torstaina 31.8.2017 klo 10–16 ICT-Cityssä. Tapahtuma on suunnattu erityisesti opintonsa aloittaville opiskelijoille sekä vaihto-opiskelijoille. Bongaa syksyn tärpit vapaa-aikaan Turun kaupungin osastolta!

Kirjastokortti on halutessasi myös Kulttuurikortti

Turun kirjastokortti tuo ulottuvillesi laajojen kirjastopalveluiden lisäksi myös muita kulttuuripalveluita. Hanki kirjastokortti ja siihen liitettävä Kulttuurikortti-ominaisuus Study in Turku -messuilla ja pääset heti osalliseksi maksuttoman Kulttuurikortin eduista ja tarjouksista!

Kybersielut saa ensi-iltansa kaupunginteatterin Pienellä näyttämöllä 17. marraskuuta. Kuva: Otto-Ville Väätäinen.

Draamaa ja scifiä Turun Kaupunginteatterissa

Janoatko draamaa elämääsi, kiinnostaako scifi? Tutustu messuilla kaupunginteatterin ohjelmistoon! Syksyllä näyttämöllä nähdään mm. Stingin säveltämä suurmusikaali Viimeinen laiva, draamakomedia Paavo - lentävä turkulainen, visuaalinen nykydraama Prinsessa Hamlet nukkejen tulkitsemana, klassikko Seitsemän veljestä Lauri Maijalan vimmaisena versiona ja Pamela Tolan ja Lauri Tilkasen tähdittämä scifi-näytelmä Kybersielut.

Opiskelijana pääset arkisin (ma–to) saman päivän esityksiin kympillä, jos katsomossa on tilaa!

Maistiaisia syksyn tarjonnasta saat myös Turun päivänä 17.9., jolloin remontoidussa teatteritalossa on Avoimet ovet klo 10–17.

Edullisesti TFO:n sinfoniakonserttiin

Turun filharmoninen orkesteri tarjoaa opiskelijoille ilmaislipun yhteen kolmesta syyskuun sinfoniakonserteistaan! TFO jakaa Study in Turku -messuilla kuponkeja, jolla voi lunastaa ilmaislipun lippukassalta voimassaolevan opiskelijakortin kanssa. Kuponki on voimassa 1.–17.9. Hae omasi!

Syyskuun sinfoniakonsertit Turun konserttitalossa ovat Syysaurinko 7. ja 8.9., Totta vai tarua? 21.9. sekä Surullinen laulu 28. ja 29.9. 

Orkesteri vinkkaa myös kolmen euron opiskelijalipuista saman päivän sinfoniakonsertteihin.

Sopraano Reetta Haavistoa kuullaan solistina 7. ja 8.9. TFO:n Syysaurinko-konsertissa, jonka johtaa ylikapellimestari Leif Segerstam.

Historiaa, taidetta, tietoa ja tarinoita

Turun museokeskuksen museot ja galleriat tarjoavat tiukkaa tietoa ja monipuolisia elämyksiä. Tutustu Turun historiaan Turun linnassa, Luostarinmäen käsityöläismuseossa, Apteekkimuseossa ja Kuralan Kylämäessä. Bongaa Turun alueen ja koko Suomen flooraa ja faunaa Biologisessa museossa. Anna taiteen viedä uusiin sfääreihin Vanhan Suurtorin gallerioissa ja Wäinö Aaltosen museossa.

Kannattaa tutustua myös museoissa järjestettäviin tapahtumiin, työpajoihin ja kursseihin!

Kaikissa museoissa saat opiskelija-alennuksen pääsymaksuista. Kuralan Kylämäkeen ja Suurtorin gallerioihin on vapaa pääsy. Messuilla kuulet lisää museoiden tarjonnasta!

Löydä Turun mahtavat liikuntamahdollisuudet

Messuilla saat vinkkejä myös Turun mahtavista liikuntamahdollisuuksista. Ympäri kaupunkia on kuntosaleja, vesiliikuntaa, kuntoratoja, luontopolkuja, pyöräteitä ja talvella luistinratoja ja hiihtolatuja. Turkuun voi myös tutustua mielenkiintoisella tavalla teemakarttojen avulla.

Osa palveluista on maksuttomia, kuten puistokuntosalit, joissa lihaskuntoa voi treenata raittiissa ulkoilmassa. Maksulliset palvelut ovat käytössä edullisin opiskelijahinnoin.

Alle 20-vuotiaat opiskelijat voivat harrastaa maksutonta Mihi.fi-harrasteliikuntaa, jossa lajeina on mm. uinti, harrastejalkapallo ja -lätkä sekä baseball.

Kulttuurikuntoilureiteillä Turku tulee tutuksi ja samalla kunto kohenee.

Mikä tahansa askarruttaa, Nuorten Turku auttaa

Tieto- ja neuvontapiste Nuorten Turku on paikalla kertomassa mm. kaupungin palveluista, monipuolisista harrastus- ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksista, tapahtumista sekä asunnon- ja työnhausta. Voit kysyä mistä tahansa, mikä sinua uutena asukkaana ja opiskelijana mietityttää.

Mukana on myös taide- ja toimintatalo Vimma esittelemässä syksyn kurssitarjontaa. Samalla voit painaa ja suunnitella oman rintanappisi vaikka haalareihin!

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.