Perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminnan maksut

Iltapäivätoiminnan asiakasmaksu on 1.8.2018 alkaen kaikkina toimintakuukausina klo 11.00–17.00 järjestettävästä toiminnasta 110 euroa kuukaudessa. Klo 11.00–15.00 järjestettävästä toiminnasta se on 92 euroa kuukaudessa. Toimintamaksu sisältää ohjatun toiminnan ja materiaalit, välipalan sekä vakuutuksen. Maksu peritään jokaiselta kuukaudelta, jona lapsi osallistuu aamu- ja iltapäivätoimintaan. Elokuusta peritään puolet normaalista kuukausi maksusta.

Niissä toimipaikoissa, joissa järjestetään aamutoimintaa, asiakasmaksu on 1.8.2018 jälkeen kaikkina toimintakuukausina 40 euroa kuukaudessa. Aamutoiminnassa ei ole tarjolla aamupalaa.

Huoltajalla on mahdollisuus hakea asiakasmaksusta huojennusta tai vapautusta, lisätietoja kohdassa olevalla lomakkeella. Hakemuslomake palautetaan liitteineen osoitteeseen Turun kaupunki, Perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminta PL 355, 20101 Turku.

Perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminta on tarkoitettu perusopetuksen 1. ja 2. vuosiluokkien oppilaille sekä muiden vuosiluokkien erityisopetuksessa oleville oppilaille. Ilmoittautuminen syksyn iltapäivätoimintaan tapahtuu Wilman kautta. Aamutoimintaan haetaan erillisellä lomakkeella. Perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoimintaa koordinoi Turun kaupungin sivistystoimiala.