Leirialueiden vuokraus

Leirialueita on neljä: Ahtela Sauvossa, Tippsund Taivassalossa, Vienola Rymättylässä ja Nukkumajoki Inarissa.

Edullisia alueita mökkeineen vuokrataan

  • nuorisojärjestöille
  • yhdistyksille
  • yksityisille henkilöille
  • yrityksille
  • kaupungin retki- ja leiritoimintaan

Alueet soveltuvat erinomaisesti suurten ryhmien käyttöön, mutta sopivat myös pienemmille ryhmille. Alueita vuokrataan myös pelkkään päiväkäyttöön.

Leirialueiden ehdoton valtti on niiden poikkeuksellisen hieno sijainti keskellä kauneinta luontoa veden äärellä. Tarkempia tietoja leirialueista sekä kuvia alueista ja mökeistä löydät nuorisoleirialueiden nettisivuilta.

Vastuuorganisaatio: 
Turun kaupunki, nuorisopalvelut
Service languages: 
Suomi
Ruotsi
Englanti
Kohderyhmä: 

Toimipisteet

Yli 112 hengen leiristä edellä mainittujen maksujen lisäksi: sähkö-, atk-, vesi-, jätehuolto-, pöytäliinat- yms. maksut sekä 2 € / vrk telttamajoitus.

Ahtelan leirialue soveltuu erikokoisten leirien ja tapahtumien pitopaikaksi. Alueella on järjestetty monia suurleirejä (2500–3000 hlöä), jotka ovat levittäytyneet koko leirialueelle. Ahtelan rakennuksia vuokrataan myös yksitellen ympäri vuoden. Yksittäisten mökkien vuokrahinnat, kts. verkkosivu.

Palvelun toteutustapa: 
Itse tuotettu palvelu
Palvelutuottaja: 
vapaa-aikatoimiala
Vastuuorganisaatio: 
Turun kaupunki

Nukkumajoen leirialueen kämpästä (160m2) löytyy majoitusmahdollisuudet 30 henkilölle. Alueella on lisäksi erillinen saunarakennus sekä ulkokäymälä.

Yli 50 hengen leiristä edellä mainittujen maksujen lisäksi: sähkö-, atk-, vesi-, jätehuolto-, pöytäliinat- yms. maksut sekä 2 € / vrk telttamajoitus.

Tippsundin nuorisoleirialue sijaitsee Taivassalossa meren rannalla. Leirialue soveltuu erinomaisesti leiri-, leirikoulu- ja koulutustoiminnan järjestämiseen. Alueella on 8 mökkiä, joissa jokaisessa majoitus kuudelle hengelle eli yhteensä 48 henkilölle.

Vienolan nuorisoleirialue

nuorisojärjestöt, nuoret, perheet, partio

Turun kaupungin omistama Vienolan leirialue sijaitsee Naantalin Rymättylässä meren rannalla. Kokoa leirialueella on 4,8 hehtaaria. Tuvassa (82 m²) on majoitustilaa 18 henkilölle. Alueella on lisäksi rantakeittiö sekä sen vieressä ruokailukatos. Alueella on kaksi laituria. Vienola soveltuu erityisen hyvin esimerkiksi leirikoulujen järjestämiseen ja vaikka ystävien kesken viikonlopun viettämiseen.

Palvelun toteutustapa: 
Itse tuotettu palvelu
Palvelutuottaja: 
Nuorisopalvelut
Vastuuorganisaatio: 
Nuorisopalvelut
Palvelun kieli: 
Suomi
Ruotsi
Englanti