Neuvolan perhetuki

Neuvolan perhetuki tarjoaa lyhytaikaista, ennaltaehkäisevää ohjausta ja tukea perheille, jotka tarvitsevat apua selvitäkseen arjen haasteista. Perhetuki on ensisijaisesti suunnattu perheille, joissa on yksi tai useampi alle 1-vuotias lapsi. Perheohjaajan tukea voi saada myös raskauden aikana.

Perheohjaaja käy perheen kotona ja pohtii ratkaisua arjen haasteisiin yhdessä vanhempien kanssa. Hän antaa neuvoja lasten kasvatukseen, tukea parisuhteesta huolehtimiseen sekä muihin perhe-elämän haastaviin tilanteisiin. Perheohjaus pyrkii löytämään ratkaisut ongelmiin, jotta perhe selviäisi omien voimavarojensa turvin.

Perhetukea voi saada neuvolan terveydenhoitajan arvion perusteella. Perhetuki on maksutonta. Perheohjaajat toimivat yhteistyössä neuvolan terveydenhoitajien kanssa.

Vastuuorganisaatio: 
Turun kaupungin hyvinvointitoimiala
Palvelu on tarjolla kielillä:
Luokittelu: 

Toimipisteet

Torin Kulma

Perheille, joissa on yksi tai useampi alle 1-vuotias lapsi., Raskaana oleva

Neuvolan perhetuki tarjoaa lyhytaikaista, ennaltaehkäisevää ohjausta ja tukea perheille, jotka tarvitsevat apua selvitäkseen arjen haasteista.Perhetuki on ensisijaisesti suunnattu perheille, joissa on yksi tai useampi alle 1-vuotias lapsi tai odottava äiti.

Puhelin:

Puhelin 040 480 2247
Palvelun toteutustapa: 
Itse tuotettu palvelu
Vastuuorganisaatio: 
Turun kaupungin hyvinvointitoimiala

Aukioloajat

Puhelinaika

Ma - Pe 08:30 - 10:00