Kielivalinta

Valitse kieli: suomeksi på svenska in english
 

Haku

 
Tarkennettu haku   Yhteystietohaku

på svenska | in English

 Tekstin koko: a a a a 

Sisältö

« Takaisin edelliselle sivulle

12.11.2012

Syksyn toinen Sopukka-näyttämön ensi-ilta on August Strindbergin kiehtova klassikkoteos ”Aavesonaatti”. 1907 kirjoitettu ja samaan aikaan sijoittuva tarina salaperäisestä johtaja Hummelista on surrealistinen ja moderni merkkiteos, joka nähdään nyt ohjaaja Juha Siltasen uudelleen suomentamana.  

Markus Tsokkisen mielenkiintoisesti lavastama ja Tuomas Lampisen juhlallisesti puvustama näytelmä on syksy kohokohta kaikille klassikkonäytelmiä janoaville teatterinystäville. Esitys on merkillinen yhdistelmä realismia ja unen maailmaa, yhtaikaa juoninäytelmä ja abstrakti näyttämörunoelma, jonka teemoja ovat salaisuus, illuusio ja näyt. Aavesonaatti on tavallaan matka läpi ihmiselämän, hyvän ja pahan rajalle, sinne, missä hyvä ja paha kätkeytyvät toisiinsa.


”Astumme suuriin saappaisiin: Aavesonaatin ensimmäinen näyttämöohje alkaa sanoilla ”uudenaikaisen talon pohjakerros”, ja sellainen koko näytelmä onkin - jokaisen uuden ajan pohjakerros. Se on nuoruuden ja vanhuuden välinen tilinteko, luurankoja vainuava ihmissuhdedraama ja heleä kehtolaulu, synnintunnustus ja manaus pahan häivyttämiseksi, yhtaikaa näytelmä ja hurja rituaali, kärsimyksen ja toivon pyörre. Sellaisena sen myös näytämme. Vuorollamme me. Nyt.”
- ohjaaja Juha Siltanen

aavesonaatti
Varaa heti, odotetut ja kysytyt liput nyt myynnissä!

Lue lisää Aavesonaatista ohjelmistosivultamme:

http://teatteri.turku.fi/public/default.aspx?nodeid=18690


 

Rooleissa mukana: 

Eila Halonen, Laura Eriksson, Ulla Koivuranta, Pekka Laiho, Juhani Niemelä, Marja Pesonen, Ari Piispa, Kimmo Rasila, Ulla Reinikainen, Markus Riuttu, Riitta Selin, Jukka Soila, Mervi Takatalo

Puhelinpalvelut, yksittäisvaraukset
Avoinna: ma–pe klo 9–15
Puh: (02) 262 0080
tai
Lippupalvelu
Puh: 0600 10 800 (1,96 euroa/min + pvm) tai 0600 10 020 (6,79 euroa/puhelu + pvm)
Avoinna: ma-la 8-21
su ja pyhäisin 8-18

Esityspäivät / osta liput:
Lippupalvelu


Sivua viimeksi päivitetty 12.11.2012 16:01 ja sivu on julkaistu 17.8.2012 16:06

   

Lisätoiminnot

Verkkopalvelun opaste | Sivukartta | Palaute ja asiointi | Tulosta sivu | Media | Tekstiversio