Kielivalinta

Valitse kieli: suomeksi på svenska in english
 

Haku

 
Tarkennettu haku   Yhteystietohaku

på svenska | in English

 Tekstin koko: a a a a 

Sisältö

Turun kaupungin terveydenhuollon yksiköt liittyvät mukaan

Potilastiedon arkisto käytössä Turussa

Potilastiedon arkistosta löytyvät tiedot mm. lääkärikäynti- ja hoitojaksoista, potilaskertomusteksteistä, diagnooseista, laboratoriotutkimuksista, röntgentutkimuksien lausunnoista. Potilaat ja henkilökunta näkevät hoitotiedot ja sähköiset reseptit jatkossa yhdestä paikasta.

Vanha numero toimii toistaiseksi

Hyvinvointitoimialan puhelinvaihteen numero on 02 330 000

Turun kaupungin hyvinvointitoimialan vaihteen numero 02 266 2211 jää historiaan ja koko kaupungin yhteinen vaihteen numero on jatkossa 02 330 000.

info.jpg

Valinnanvapaus koskee myös erikoissairaanhoidon yksiköitä

Kiireettömän hoidon hoitopaikan valinnanvapaus laajenee

Vuoden 2014 alusta asiakas voi valita terveysasemakseen, minkä tahansa Manner-Suomen terveyskeskuksista. Terveysaseman valinta käsittää terveysaseman palvelut kokonaisuutena ja se sisältää mm. sairaanhoidon, suunterveydenhuollon ja neuvolapalvelut.

 

Suun terveydenhuolto

Suun terveydenhuolto huolehtii turkulaisten suun terveydenhoidosta, erikoishammashoidosta ja kiireellisestä ensiavusta. Lisäksi suun terveydenhuolto tarjoaa neuvontaa ennaltaehkäisevään itsehoitoon.

Ajanvaraus

Haluatko varata ajan suun terveyden tutkimukseen tai siirtää, perua tai tiedustella jo varattua hoitoaikaasi? Voit asioida suun terveydenhuollon ajanvarauksessa sähköisen asiointipalvelun kautta, puhelimitse tai tekstiviestillä.Sähköisen asiointipalvelun kautta ei toistaiseksi voi varata ensimmäistä uutta aikaa.

Muista ilmoittaa myös suun terveydenhuoltoon jos puhelinnumerosi on muuttunut.

Tulosta ja täytä esitietolomake jo kotona ennen käyntiäsi.

Tulosta esitietolomake


Sähköinen asiointipalvelu:

Sähköisen asiointipalvelun avulla voit tarkistaa suun terveydenhuoltoon varatun ajan. Palvelun kautta voit perua ja siirtää  vastaanotolle varatun ajan. Sähköistä asiointipalvelua voi käyttää asiakas, jonka puhelinnumero on rekisteröity suun terveydenhuollon potilastietojärjestelmään. Palvelun kautta ei voi siirtää kaikkien hammaslääkäreiden esim. erikoishammaslääkäreiden (kuten oikojien) aikoja.

Suun terveys -sähköinen ajanvarauspalvelu

Tekstiviestipalvelu:

Voit lähettää henkilötunnuksesi ja asiasi (ajan tarkastaminen, peruminen tai siirto) viestinä numeroon 040 662 0576. Saat vastauksen puhelimeesi myöhemmin.

Puhelinpalvelu:

Suun terveydenhuollon puhelinpalvelu, p 02 266 0644, avoinna arkipäivisin klo 8.00 - 15.30. Ruuhkaa puhelinpalvelussa on etenkin aamuisin ja maanantaisin. Puhelu ohjautuu puhelinpalvelujärjestelmään ja soittaessasi voit valita jäätkö linjalle odottamaan vai soitetaanko sinulle takaisin. Järjestelmä ilmoittaa jonottajien lukumäärän. Takaisinsoitto tulee tuntemattomasta numerosta.

Koululaisten tarkastukset (1. lk., 5. lk. ja 8 lk.), ajanvarauspuhelin: p 02 266 2400.

Lauantaisin yhteyden Keskushammashoitolaan saa klo 8.00-13.00, p 040 654 1255. Numero palvelee vain niitä asiakkaita, joille on varattu vastaanottoaika lauantaille.

Varatun ajan peruuttaminen:

Esteen sattuessa varattu aika tulee perua viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa Myöhemmin peruutetuista ja peruuttamattomista ajoista veloitetaan asiakasmaksuasetuksen mukaisesti 39,60 euroa.


suomenkielinen versio | svensk version | english version

Sivua viimeksi päivitetty 3.2.2015 7:50 ja sivu on julkaistu 4.3.2013 8:48

Muut nostot

Hyvinvointitoimiala Twitterissä
SUUKKI Facebookissa!

Lisätoiminnot

Verkkopalvelun opaste | Sivukartta | Palaute ja asiointi | Tulosta sivu | Media | Tekstiversio

© 2013 Turun kaupunki | PL 355, 20101 TURKU
Käyntios. Yliopistonkatu 27a | vaihde (02) 330 000 | turun.kaupunki@turku.fi