Mediahässäkkä

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen syksyn 2017 ryhmiin alkaa 8.8. klo 9.00. Ryhmiin ilmoittaudutaan nettisivujen kautta. Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä toimistoon p: 0449072986 (arkisin klo 9-15). Varattuasi paikan, sinulla on kymmenen minuuttia aikaa täyttää kysytyt tiedot lomakkeelle. Saat sähköpostilla varausvahvistuksen, jossa on lisätietoja kurssista. Tutustuthan vahvistukseen huolellisesti. Ilmoittautumisia ei oteta vastaan sähköpostilla tai tekstiviestillä. Mikäli ryhmä on täynnä, voit ilmoittautua jonotuspaikalle. Jos paikka vapautuu, saat siitä ilmoituksen sähköpostiisi ja sinulla on vuorokausi aikaa vahvistaa ilmoittautuminen.

Maksaminen

Harrasteryhmät maksetaan käteisellä tai kortilla Seikkailupuiston toimistoon 28.8.–8.9.2017 välisenä aikana. Maksamatta olevat kurssimaksut laskutetaan automaattisesti tämän jälkeen. Seikkailutalossa sijaitseva toimisto on avoinna ma-pe klo 9-15. Harrasteryhmiä ei voi maksaa ennen tätä ajankohtaa.

Varauksen peruminen ja muokkaaminen

Jos lapsi ei osallistu ryhmään, peru paikka viimeistään 3.9.2017 varausvahvistuksessa olevan linkin kautta. Peruuttamatta jätetyt varaukset laskutetaan. Voit muokata ilmoittaumistietoja tai perua paikan varausvahvistuksessa olevan linkin kautta.

Uutuus!

Maanantaisin 28.8. - 13.11. (ei 16.10)
klo 16 - 17.30

2005–2009 syntyneille

Ilmoittaudu ryhmään.  Linkki aukeaa 8.8. klo 9

Uusi mediakerho, jossa tutustutaan monipuolisesti erilaisiin median muotoihin vaihtuvien teemojen kautta. Kerhossa harjoitellaan mm. valokuvausta, kuvankäsittelyä ja videoiden tekemistä. Valmistetaan animaatioita ja tehdään lehti.

Ohjaus: Mikko Pitkäniemi ja Lotta Rapeli sekä vierailevat ohjaajat
Paikka: Mediapaja, Taikatupa
Kurssimaksu: 70 €

Asiasanat: