Tarinamuskari

Kevätkausi 2019

Keskiviikkoisin 23.1.–10.4. (ei 20.2.)
PERUTTU 6.2.2019
2,50 € / lapsi, aikuiset maksutta (sis. kahvi, tee tai mehu).

9.30 vauvat 0-12kk
10.30. taaperot 1-2,5v
11.30 naperot 2,5-6v

Tarinamuskari on lasten ja aikuisten yhteinen toimintahetki, jossa yhdessä tekemisellä, leikillä sekä lauletulla, soitetulla ja kuunnellulla musiikilla on merkittävä rooli. Seikkailupuiston muskarin nimi muuttui keväällä 2018 teatterimuskarista tarinamuskariksi, mutta toiminnan sisältö pysyi ennallaan.

Ryhmien ikäjaottelu on suuntaa-antava: kussakin ryhmässä keskitytään tietyn ikäisille soveltuvaan toimintaan, mutta myös eri-ikäiset sisarukset voivat tulla mukaan Ei ennakkoilmoittautumisia. Ohjatun hetken jälkeen yhdessäoloa voi jatkaa Seikkailutalon oleskelutilassa; kahvi, mehu sekä tee kuuluvat muskarilipun hintaan kevät- ja syyskaudella. Galleriassa on leluja, syöttötuoleja sekä mikro omien eväiden lämmittämiseen.

Ei ennakkoilmoittautumista. Saavuthan ajoissa: tilan ovet suljetaan toiminnan alettua. Myöhässä ei pääse mukaan. Lipunmyynti alkaa 15 minuuttia ennen ryhmän alkamista. Liput ostetaan Timantista. Vaunuille ja rattaille ei ole säilytystilaa sisällä. Ne jätetään Timantin ulkopuolelle tai Seikkailutalon katoksen alle.

Ohjaus: Aino Lehtovaara
Paikka: Timantti
Kesto: 45 min.