Pienet sirkustähdet

HUOM!

Perjantaina 1.12. klo 9.30 vauvaryhmä peruttu poikkeuksellisesti. Seikkailupuiston alueella tehdään sähkötöitä, minkä johdosta sähköt ovat koko alueelta katki aamulla.

Syksy 2017

perjantaisin 1.9.–15.12. (ei 20.10., vauvaryhmä peruttu 1.12. muut järjestetään normaalisti)
klo 9.30 Vauvat 3–12 kk
klo 10.30 Taaperot 1–2,5 v
klo 11.30 Naperot 2,5–6 v

2,50 € / lapsi

Ei ennakkoilmoittautumista.
Saavuthan ajoissa. Tilan ovet suljetaan toiminnan alettua, jolloin mukaan ei enää pääse.
Vaunuille ja rattaille ei ole säilytystilaa sisällä. Ne jätetään Timantin ulkopuolelle tai Seikkailutalon katoksen alle.

Lasten ja aikuisten yhteinen toimintahetki, joka rohkaisee liikkumaan ja kokeilemaan uutta. Sirkustähdissä liikutaan ja leikitään sirkusvälineillä. Sirkustelu kehittää motoriikkaa ja kehotietoutta sekä auttaa lasta hahmottamaan omaa kehoa suhteessa ympäröivään maailmaan. Opetus perustuu sosiaalisen sirkuksen ideologiaan, jonka mukaan sirkustelu on kaikille mahdollista, osallistujan henkilökohtaisista ominaisuuksista riippumattta.

Sirkustelun voi aloittaa kun lapsi osaa kannatella päätään tukevasti itse. Ryhmien ikäjaottelu on suuntaa-antava. Vauvaryhmä on rauhallisin. Taaperoryhmä soveltuu paremmin niille lapsille, jotka osaavat jo kävellä. Ohjaus on suunnattu aina tietylle ikäryhmälle, mutta eri-ikäiset sisarukset ovat tervetulleita samaan ryhmään. Jokainen mukana oleva lapsi tarvitsee oman pääsylipun.

Ohjaus: Mikael Jalamo ja Annika Dolgov, SirkusUnioni
Paikka: Timantti

Asiasanat: