Pikku Sirkus

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kevään 2018 ryhmiin alkaa 30.11 . klo 9.00. Ryhmiin ilmoittaudutaan nettisivujen kautta. Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä toimistoon p: 0449072986 (arkisin klo 9-15). Varattuasi paikan, sinulla on kymmenen minuuttia aikaa täyttää kysytyt tiedot lomakkeelle. Saat sähköpostilla varausvahvistuksen, jossa on lisätietoja kurssista. Tutustuthan vahvistukseen huolellisesti. Ilmoittautumisia ei oteta vastaan sähköpostilla tai tekstiviestillä. Mikäli ryhmä on täynnä, voit ilmoittautua jonotuspaikalle. Jos paikka vapautuu, saat siitä ilmoituksen sähköpostiisi ja sinulla on vuorokausi aikaa vahvistaa ilmoittautuminen.

Maksaminen

Harrasteryhmät maksetaan käteisellä tai kortilla Seikkailupuiston toimistoon 12.–16.3.2018 välisenä aikana. Maksamatta olevat kurssimaksut laskutetaan automaattisesti tämän jälkeen. Seikkailutalossa sijaitseva toimisto on avoinna ma-pe klo 9-15. Harrasteryhmiä ei voi maksaa ennen tätä ajankohtaa.

Varauksen peruminen ja muokkaaminen

Jos lapsi ei osallistu ryhmään, peru paikka viimeistään 18.3.2018 varausvahvistuksessa olevan linkin kautta. Peruuttamatta jätetyt varaukset laskutetaan. Voit muokata ilmoittaumistietoja tai perua paikan varausvahvistuksessa olevan linkin kautta.

Keskiviikkoisin 14.3.-18.4.2018 (ei 28.3.)

Vauvojen ja taaperoiden sirkusryhmät ovat lasten ja vanhempien (tai vaikka kummien ja kummilapsen tai isovanhempien ja lapsenlapsen) yhteisiä harrastustuokiota. Sirkus tarjoaa hauskaa yhdessäoloa sekä myös hyvää liikuntaa niin lapsille kuin aikuisillekin. Se kehittää motoriikkaa, kehotietoutta sekä kehon hallintaa ja antaa rohkeutta liikkumiseen. Pikku Sirkuksessa leikitään, tutustutaan sirkusvälineisiin, harjoitellaan akrobatiaa, jongleerausta, tasapainoilua ja rentoudutaan. Ikäjaottelu on suuntaa-antava. Voit valita sopivimman ryhmän lapsen luonteen ja oppimistason mukaan.

klo 16–16.45 Vauvat (3–12 kk)

Rauhallisin ryhmä lapsille, jotka eivät vielä ole oppineet kävelemään. Ryhmään osallistumisen edellytyksenä on, että lapsi osaa kannatella päätään tukevasti itse.

klo 17–17.45 Taaperot ryhmä 1 (12–24 kk)

Hieman vauvaryhmää vauhdikkaampaa menoa kävelemään oppineille lapsille.

klo 18–18.45 Taaperot ryhmä 2 (24–36 kk)

Enemmän lapsen omaa taitoja painottavia harjoituksia, yhteisiä juttuja kuitenkaan unohtamatta. Sopii myös niille 3-vuotiaille, jotka eivät halua vielä tulla tunnille itsenäisesti ilman aikuista.

Pikku Sirkuksen jälkeen sirkusharrastusta voi jatkaa 3-8-vuotiaille tarkoitetuissa sirkuskerhoissa.

Ohjaus: Annika Dolgov, SirkusUnioni
Paikka: Timantti (vaunut ja rattaat jätetään ulos joko Timantin eteen tai Seikkailutalon katoksen alle)
Kurssimaksu: 45 €

Asiasanat: