Saavutettavuus

Käyntiosoite: 
Kupittaankatu 2
20520 Turku
Puhelin: 
044 907 2986
Sähköposti: 
seikkailupuisto@turku.fi
Aukioloajat: 

Puistoalue on aina avoinna.
Seikkailupuiston toimisto ma-pe 9-15
Seikkailutalo ma-to 9-16, pe 9-15 ja su 11-16. Talvilomatapahtuman 22. - 25.2. ja pääsiäistapahtuman 16.4. aikana Seikkailutalo on vain tapahtumaan osallistuvien käytössä. 11.4.-13.4. Seikkailutalo on suljettuna pääsiäistapahtuman valmistelujen johdosta. Seikkailutalo on suljettu pääsiäisenä lukuunottamatta pääsiäistapahtumaa su 16.4.
Ystävyyden silta on avoinna touko-syyskuussa, muuten suljettu
Muut tilat ovat avoinna tapahtumien ja toiminnan mukaan.

Seikkailupuiston tiet ovat pehmeää hiekkaa, mikä voi osaltaan vaikeuttaa pyörätuolilla liikkumista. Sisätiloihin pääsee pyörätuolilla Taikatupaa lukuun ottamatta. Puistosta puuttuvat kaikenlaiset rampit, joten liikkuminen voi olla paikoitellen haasteellista. Puiston henkilökunta opastaa ja auttaa tarvittaessa. Opaskoirat ovat tervetulleita Seikkailupuistoon.

Erityistä tukea tarvitsevat lapset ja nuoret

Kaikki osallistujat ovat tervetulleita osallistumaan Seikkailupuiston toimintaan. Viikoittain kokoontuviin harrasteryhmiin osallistumisesta on sovittava erikseen ryhmän ohjaajan kanssa. Ota siis yhteyttä Seikkailupuiston toimistoon jo ilmoittautumisvaiheessa. Erityistä tukea tarvitsevat osallistujat voivat osallistua ryhmiin avustajien kanssa.

Teatteriesitykset

Ilmoita lippujen varauksen yhteydessä mahdollisesta pyörätuolipaikasta. Avustajat pääsevät ilmaiseksi esityksiin. Tilojen ahtauden vuoksi pyörätuolipaikkojen määrä on rajattu.

Ryhmät

Mikäli olet tulossa vierailulle ryhmän kanssa, jossa on useita pyörätuolissa istuvia henkilöitä, otathan yhteyttä toimistoon. (0449072986, arkisin klo 9 - 15). Tilojen ahtauden vuoksi pyörätuolipaikkojen määrä esim. ateljeessa ja teatterissa on rajoitettu

Wc-tilat

Inva-wc löytyy Timantista sekä Seikkailutalon ulko-wc:stä.