Aurinkoleirit koululaisille

Seikkailupuiston Aurinkoleirit ovat 2009–2011 syntyneille lapsille suunnattuja taidepainotteisia päiväleirejä.

Aurinkoleirin hinta on 100 €, juhannusviikon nelipäiväisen leirin hinta on 80 €. (ei sisarusalennuksia)

Ilmoittautuminen kesän 2019 leireille alkaa tiistaina 2.4.2019 klo 9 tämän nettisivun kautta. Linkit päivitetään sivulle ennen ilmoittautumisen alkua. Jokaiselle leirille ilmoittaudutaan erikseen. Ongelmatapauksissa voit ottaa yhteyttä toimistoon p: 0449072986 (arkisin klo 9-14). Ota kuitenkin huomioon, että ilmoittautuminen on nopeampaa netin kautta kuin puhelimitse.

Suositut Aurinkoleirit tarjoavat toiminnantäyteisiä päiviä kouluikäisille. Leiriohjelma sisältää mm. ohjattuja taidetyöpajoja, leikki- ja pelituokioita sekä tutustumista Seikkailupuiston eri toimintapisteisiin. Pääpaino ohjelmassa on erilaisissa kädentaitotöissä. Lisäksi ohjelmaan sisältyvät lounas ja välipala. 

Ilmoittautumisvaiheessa kysyttävät tiedot:

Jokaisella leiriläisellä pitää olla huoltajan henkilö- ja laskutustietojen kohdalla oman huoltajan tiedot. Jos teet ilmoittautumisen muiden puolesta, niin otathan huomioon, että leirikirje, lasku ja mahdolliset yhteydenotot leiriltä tulevat automaattisesti vain sinulle. Kun olet varannut paikan, sinulla on 10 minuuttia aikaa täyttää pyydetyt tiedot. Vastaathan huolellisesti kaikkin kysyttyihin asioihin ja muistat lopuksi vahvistaa varauksesi. Onnistuneesta varauksesta tulee varausvahvistus sähköpostiisi. Mikäli leiri on täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Jos paikkoja vapautuu, saat sähköpostiin ilmoituksen paikasta ja sinulla on vuorokausi aikaa vahvistaa varauksesi.

  • lapsen nimi ja syntymäaika (ei henkilötunnusta)
  • erityisruokavalio ja allergiat
  • sairaudet ja lääkitys sekä ohjeet niihin
  • tarvitseeko lapsi erityistä tukea ja jos niin minkälaista
  • varahakijoiden tiedot ja tieto siitä jos lapsi lähtee itsekseen kotiin
  • kuvauslupa: saako lasta kuvata leirillä kyllä / ei
  • huoltajan / yhteyshenkilön nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero
  • laskutustiedot: maksajan nimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka ja henkilötunnus

Ilmoittautumiset viimeistään viikkoa ennen leirin alkua. Ilmoittautuminen on sitova.
Leirimaksuista lähetetään lasku.

Erityistä tukea tarvitsevat lapset

Erityistä tukea tarvitsevat lapset voivat osallistua Aurinkoleireille vain oman avustajansa kanssa. Seikkailupuisto pidättää oikeuden keskeyttää lapsen leiriviikko toistuvien ongelmatilanteiden johdosta. Mikäli leiriviikko joudutaan keskeyttämään, maksua ei palauteta. Erityistä tukea tarvitseville lapsille järjestetään myös omia Minileirejä heinäkuussa.

Leiriaikataulu ja ilmoittautuminen

Ilmoittaudu leirille valitsemalla haluamasi leiriviikko. Linkit aukeavat 2.4.2019 klo 9.

Päivittäinen leiriaika on klo 8–16.30. Alkamis- ja päättymiskellonajoista ei jousteta yksittäisten lasten kohdalla. Päivittäinen yhteisohjelma alkaa klo 9, jolloin kaikkien leiriläisten pitää viimeistään olla paikalla.

Asiasanat: 
Kaupunginosa/Alue: