Liikennekaupunki ja safariautot

Saasteetonta päristelyä polkuautoilla supersuositussa Liikennekaupungissa! Tule ja testaa omat ajotaitosi. Täältä voit myös vuokrata safariauton, jolla pääsee polkemaan ympäri Kupittaanpuistoa.

Aukioloajat

5.6.–4.8.2019  ma–su klo 10.15–18
poikkeukset: ke 5.6. klo 12–18 ja to 20.6. klo 10.15-15
suljettu juhannuksena 21.–23.6.

Liput ja lipunmyynti

Liikennekaupunki 2,50 € / 15 min. tai yksi merkki sarjakortista
Ikäsuositus: 4+
viimeinen auto lähtee ja lipunmyynti päättyy klo 17.45

Safariautot 4 € / 30 min. tai kaksi merkkiä sarjakortista
Viimeinen auto lähtee ja lipunmyynti päättyy klo 17.30

Liput ostetaan Liikennekaupungin omasta myyntipisteestä. Maksuksi käyvät käteinen ja maksukortit. Myyntipisteestä voi ostaa myös Seikkailupuiston sarjakortteja sekä mehua ja vettä.

Säännöt ja turvallisuus

Kuskit ovat huoltajiensa vastuulla Liikennekaupungissa. Huoltajien pitää huolehtia siitä, että kuskit noudattavat sääntöjä sekä annettuja ohjeita. Liikennekaupungin ohjaajat opastavat ja valvovat. Ohjaajilla on oikeus keskeyttää ajaminen mikäli ohjeita ei noudateta ja syntyy vaaratilanteita.
Safariauton painoraja on 225 kg eli kyydissä olevien henkilöiden paino ei voi ylittää tätä rajaa.

Ryhmät

Ryhmille ei tehdä omia varauksia kesäkaudella. Ryhmäläiset ovat ajaessaan ryhmän valvojien vastuulla. Huolehdithan, että ryhmällä on riittävä määrä valvojia mukana tai ryhmäläisiä on ajamassa kerrallaan vain rajoitettu määrä.

Saako Liikennekaupungissa pyöräillä?

Pyöräily on turvallisuussyistä kielletty Liikennekaupungin ollessa avoinna. Aukioloaikojen ulkopuolella Liikennekaupungissa saa pyöräillä ja muun muassa liikennevalot ovat toiminnassa tällöinkin.