Ohjattu toiminta

Seikkailupuistossa järjestetään ohjattuja syntymäpäiviä, lasten harrastusryhmiä sekä avointa toimintaa perheille. Lisäksi ohjelmassa on työpajoja päiväkoti- ja koululaisryhmille.

Ilmoittautuminen ryhmiin ja värikylpyihin

Ilmoittautuminen tapahtuu harrasteryhmien esittelysivujen kautta. Ilmoittautuminen kevään 2018 ryhmiin alkaa 30.11. klo 9. Värikylpytyöpajojen ilmoittautuminen alkaa 10.1.2018. Syksyn 2017 kerholaisilla on ennakkoilmoittautumismahdollisuus kevään kursseille 26.11. saakka. Henkilökohtaiset ilmoittaumislinkit on lähetetty sähköpostitse.

Avoin toiminta

Avoimeen toimintaan ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Avoimeen toimintaan kuuluvat teatterimuskari, pienet sirkustähdet, sirkustelupaja, ateljeepaja sekä tapahtumat.

Ryhmille

Seikkailupuistossa järjestetään päiväkoti- ja koululaisryhmille ateljee-, media- ja kynttiläpajoja. Syyskauden 2017 pajoihin voi ilmoittautua 8.8. alkaen. Ilmoittautuminen tapahtuu ryhmäpajojen sivun kautta.

Erityistä tukea tarvitsevat lapset ja nuoret

Kaikki osallistujat ovat tervetulleita osallistumaan Seikkailupuiston toimintaan. Viikoittain kokoontuviin harrasteryhmiin osallistumisesta on sovittava erikseen ryhmän ohjaajan kanssa. Ota siis yhteyttä Seikkailupuiston toimistoon jo ilmoittautumisvaiheessa. Erityistä tukea tarvitsevat osallistujat voivat osallistua ryhmiin avustajien kanssa.