Perhemuskari

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kevään 2018 ryhmiin alkaa 30.11. klo 9.00. Ryhmiin ilmoittaudutaan nettisivujen kautta. Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä toimistoon p: 0449072986 (arkisin klo 9-15). Varattuasi paikan, sinulla on kymmenen minuuttia aikaa täyttää kysytyt tiedot lomakkeelle. Saat sähköpostilla varausvahvistuksen, jossa on lisätietoja kurssista. Tutustuthan vahvistukseen huolellisesti. Ilmoittautumisia ei oteta vastaan sähköpostilla tai tekstiviestillä. Mikäli ryhmä on täynnä, voit ilmoittautua jonotuspaikalle. Jos paikka vapautuu, saat siitä ilmoituksen sähköpostiisi ja sinulla on vuorokausi aikaa vahvistaa ilmoittautuminen.

Maksaminen

Harrasteryhmät maksetaan käteisellä tai kortilla Seikkailupuiston toimistoon 22.1.–2.2.2018 välisenä aikana. Maksamatta olevat kurssimaksut laskutetaan automaattisesti tämän jälkeen. Seikkailutalossa sijaitseva toimisto on avoinna ma-pe klo 9-15. Harrasteryhmiä ei voi maksaa ennen tätä ajankohtaa.

Varauksen peruminen ja muokkaaminen

Voit muokata ilmoittaumistietoja tai perua paikan varausvahvistuksessa olevan linkin kautta. Jos ette osallistu ryhmään, peru paikka viimeistään sunnuntaina 28.1.2018. Peruuttamatta jätetyt varaukset laskutetaan.

Maanantaisin 22.1. - 9.4. (ei 19.2. ja 2.4.)

Kevätkauden 2018 uutuusryhminä aloittavat kysytyt ja toivotut, viikoittain kokoontuvat perhemuskariryhmät. Ryhmään voi tulla mukaan koko perheen voimin. Muskarit on suunnattu alle kouluikäisille lapsille.

1. Ryhmä klo 16.30

2. Ryhmä klo 17.30

Tervetuloa nauttimaan musiikista koko perheen voimin! Seikkailupuiston keskiviikon avoimien muskareiden kävijöille jo tutuksi tullut rento leikin kautta oppiminen yhdistyy perhemuskareissa musiikin perusosasten tarkempaan tutkimiseen, ihastuttavia käsinukkehahmoja ja tarinoita unohtamatta.

Ohjaajat: Aino Lehtovaara
Paikka: Timantti
Kurssimaksu: 90 € / perhe

Asiasanat: