Seikkailupuiston syntymäpäivät

Varaukset

Syyskaudella syntymäpäiviä järjestetään  6.10. - 11.11. Varauksia syksylle otetaan vastaan 6.9. Varaukset puhelimitse toimistosta 0449072986 (arkisin klo 9-15). Varauksia ei oteta vastaan sähköpostilla.

Saat sähköpostilla varausvahvistuksen syntymäpäivistä. Siinä on tärkeää tietoa ja vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin, joten tutustuhan siihen huolella.

Tulosta syntymäpäivien kutsukortti

Odota, että olet saanut varausvahvistuksen sähköpostiisi ennen kuin lähetät kutsut vieraille.

 

Vietä ikimuistoiset synttärit Seikkiksessä!

Synttäriajat:
Perjantaisin klo 18
Lauantaisin klo 11.30, 14.00 ja 16.30
Kesto 1,5 h

Hinta 120 € / max. 15 juhlijaa.
Hintaan sisältyy ohjattu teeman mukainen ohjelma, tilavuokra ja kutsukortit. Hintaan eivät sisälly tarjoilu tai tarjoiluastiat. Synttärit on varattava vähintään kuukautta aiemmin.

Synttärit järjestetään Seikkailutalossa. Paikalle voi saapua aikaisintaan 15 minuuttia ennen varausajan alkua.

Minkä ikäisille synttärit on tarkoitettu?

Synttäreiden suuntaa-antava ikäsuositus on 4+. Ohjaajat suunnittelevat sisällön aina juhlijoiden iän huomioiden. Osalle pienimmistä juhlijoista synttäreille yksin jääminen voi olla vielä liian jännitävää. Mikäli on tarkoitus, että vieraiden vanhemmat ovat mukana juhlissa, tämä tulee huomioida kutsuttavien määrässä.

Teemat:

Disco
Horror
Prinsessa / Ritari
Merirosvo / Merenneito
Sirkus

Varauksen tekeminen

Soita Seikkailupuiston toimistoon 044 9072986 (arkisin klo 9–15). Kerro synttärisankarin nimi, ikä ja mieti valmiiksi synttäreiden teema. Laskutusta varten tarvitsemme varaajan postiosoitteen sekä henkilötunnuksen.

Varauksen tekemisen jälkeen Seikkailupuiston toimisto vahvistaa syntymäpäivien ohjaajan ja lähettää varajaalle sähköpostitse varausvahvistuksen, jossa on ohjaajan yhteystiedot. Tutustuthan huolellisesti varausvahvistukseen.

Synttärit laskutetaan juhlien jälkeen. Varaaja voi perua synttärit kuluitta 15 päivää ennen järjestämisajankohtaa. Alle 15 päivän varoajalla tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % kokonaishinnasta. Peruuttamattomista varauksista laskutetaan täysi hinta. Synttäriajan voi siirtää veloituksetta toiseen ajankohtaan, jos vapaita aikoja on.