Värikylpytyöpajat

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kevään 2019 värikylpytyöpajoihin alkaa 10.1.2019. klo 9. Ilmoittautuminen tapahtuu nettisivujen kautta. Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä toimistoon p: 0449072986 (arkisin klo 9-15). Varattuasi paikan, sinulla on kymmenen minuuttia aikaa täyttää kysytyt tiedot lomakkeelle. Saat sähköpostilla varausvahvistuksen, jossa on lisätietoja kurssista tai työpajasta. Tutustuthan vahvistukseen huolellisesti. Ilmoittautumisia ei oteta vastaan sähköpostilla tai tekstiviestillä. Mikäli työpaja on täynnä, voit ilmoittautua jonotuspaikalle. Jos paikka vapautuu, saat siitä ilmoituksen sähköpostiisi ja sinulla on vuorokausi aikaa vahvistaa ilmoittautuminen.

Työpajojen maksaminen ja varausten peruminen

Työpajat maksetaan ennen työpajan alkua käteisellä tai kortilla joko toimistoon tai ohjaajalle. Peruuttamatta jätetyt työpajat laskutetaan. Varauksen voi perua varausvahvistuksessa olevan linkin kautta. Sairastapauksissa peruutuksesta ilmoitetaan työpajapäivänä tekstiviestillä Seikkailupuiston toimistoon: 044 9072986.

Lisätietoja

Tästä löydät ohjeita ja lisätietoa värikylvyistä. Tutustuthan ohjeisiin ennen värikylpyyn tuloa. Tutustu myös huolellisesti saamaasi varausvahvistukseen.

Tietoa värikylvystä (pdf)

Värikylpy on säännöllinen ja johdonmukainen kuvataidetoiminnan muoto. Värikylpyjen tavoitteena on elämyksellisyys, kiireetön yhdessäolo ja yhdessä tekeminen. Toiminnassa lapsi on keskipisteenä. Värikylpy vahvistaa lapsen ja vanhemman välistä vuorovaikutusta. Työpajoissa on viikoittain vaihtuva teema.

Kevään 2019 aikana Seikkailupuistossa järjestetään viikoittain kokoontuvia ryhmiä 3–12 kk-ikäisille vauvoille sekä kertaluontoisia työpajoja vauvoille, taaperoille ja sisaruksille. Tiedot viikoittain kokoontuvista ryhmistä löytyvät omalta sivultaan:

Työpajat toteutuvat, mikäli niihin on kuusi ilmoittautunutta. Jos työpaja joudutaan perumaan, ilmoitamme siitä tekstiviestillä viimeistään edeltävänä päivänä. Työpajoihin pitää ilmoittautua ennakkoon.

Värikylvyt järjestetään Seikkailutalon Ihmehuoneessa. Yksi värikylpykerta kestää noin tunnin.

Ohjaus: Assi Huhtanen
Hinta: 1 lapsi 10 € / kerta, 2 lasta 15 € / kerta, 3 lasta 20 € / kerta

Värikylpytyöpajat vauvoille (3-12 kk)

Vauvojen värikylpytyöpajoja järjestetään sunnuntaisin klo 12.30. Ilmoittaudu mukaan valitsemalla haluamasi työpaja-ajankohta. (linkit aukeavat 10.1. klo 9)

Värikylpytyöpajat taaperoille ja sisaruksille

Työpaja, johon voi osallistua taaperoikäisen lapsen tai saman perheen useamman eri-ikäisen lapsen kanssa. Työpajoja järjestetään sunnuntaisin klo 10.30. Ilmoittaudu mukaan valitsemalla haluamasi työpaja-ajankohta. (linkit aukeavat 10.1. klo 9)