Kevätkauden tapahtumat

Talvilomatapahtuma
IKIROUTA SULAA

ke–la 21.–24.2.
Tapahtuma-aika päivittäin klo 10–16
Muskari klo 10
Grillipaikka avoinna tapahtuman aikana: tarjoamme puut mutta ota omat tulentekovälineet mukaan.

Seikkailupuiston talvilomatapahtumassa tutkitaan lumen ja jään salaisuuksia sekä selvitetään pienten muinaisten arvoitusta. Tule mukaan ottamaan selvää mitä roudan alta paljastuu! Ikiroudan sulaessa omituiset otukset ja pienet muinaiset kömpivät esiin lumen ja jään alta mukanaan arvoituksellinen viesti. Jäätiköntutkimuskeskuksessa kaivataan kipeästi nokkelien tutkijoiden apua! Ateljeessa jokainen voi toteuttaa oman pienen jäänalaisen otuksen. Nuoremmat tutkijanalut oppivat muskarissa tanssimaan ja laulamaan pienten muinaisten tahtiin. Välillä voit levähtää sukellusaluksen messissä virvokkeita nauttien.

Tapahtumassa ei ole tarjolla lastenhoitopalvelua, joten alle 9-vuotiaat voivat osallistua tapahtumaan vain aikuisten seurassa.

Päiväkohtainen pääsymaksu 2,50 € / hlö (lapset ja aikuiset), esityksissä erillinen maksu.
Kimmokekortilla kimmokelainen sekä neljä perheenjäsentä maksutta. Esitä kortti lipunmyynnissä.

Talvilomatapahtuman esitykset:

LASTEN MUSIIKKIJUHLAT

Tapahtumia useassa eri paikassa Turun alueella.

SEIKKAILUPUISTON PÄÄSIÄINEN

Palmusunnuntai su 25.3.

Ateljeessa virpomispaja klo 11-16: munien värjäystä perinteisellä vahabatiikkimenetelmällä. Pienemmät virpojat voivat maalata ja koristella massapallomunia ja askarrella tipuja. Alkaen: 2,50 € / henkilö.

Timantissa sirkustelupaja klo 11-13: Sirkustelupaja tarjoaa vauhdikasta, rentoa menoa ja sirkusvälineillä taiteilua kaikenikäisille. Non stop -työpajassa voit tulla ja lähteä vapaasti, hetkeksi tai pidemmäksi aikaa. Sirkusohjaaja auttaa alkuun ja opastaa välineiden käytössä. Maksuton.

Lasten pääsiäinen su 1.4. klo 10–16

Tapahtuman pääsymaksu 2,50 € / hlö (lapset ja aikuiset), esityksissä erillinen maksu.

SEIKKAILUPUISTON SYNTTÄRIGAALA

su 15.4. klo 11–16

Harrastusryhmien kevätkausi päättyy Seikkailupuiston syntymäpäiviin. Nyt on aika kutsua, mummit, kummit ja kaverit katsomaan, mitä kaikkea ryhmissä onkaan tehty kevään aikana. Tapahtuma on maksuton.

VAUVAVIIKKO – BABYVECKAN

ma–pe 23.–27.4.
Maksuton

Vauvojen ja taaperoiden omalla kulttuuriviikolla musisoidaan, leikitään ja lauletaan. Viikolla on mahdollisuus pulahtaa pehmolelukylpyyn, taiteilla temppuradoilla sekä inspiroitua sirkuksesta ja vauvateatterista. Vauvaviikko huipentuu leikkivallankumoukseen ja vappujuhliin. Vauvaviikon järjestää Turun Vapaa-aikatoimiala.

Vauvaviikko - Babyveckan -ryhmän löydät myös Facebookista.