Kevätkauden tapahtumat

Talvilomatapahtuma: Kohti punaista planeettaa!

ke–pe 20.–22.2.
Tapahtuma-aika päivittäin klo 10–16
Grillipaikka avoinna tapahtuman aikana: ota omat tulentekovälineet mukaan.

Pienet sirkustähdet ke, to ja pe klo 10.15 Timantti-teatterissa
Pienet sirkustähdet on lasten ja aikuisten yhteinen toimintahetki. Toiminta on suunnattu aina tietyn ikäisille, mutta myös sisarukset ovat tervetulleita mukaan. Osallistumisen kannalta on helpointa, jos jokaisella osallistuvalla lapsella on oma aikuinen mukana.
ke: vauvasirkus 3–12 kk (vauvan pitää osata kannatella päätään tukevasti itse)
to: taaperosirkus 1–2,5-vuotiaat (kävelemään oppineet)
pe: naperosirkus 2,5–5-vuotiaat

Päiväkohtainen pääsymaksu 2,50 € / hlö (lapset ja aikuiset), esityksissä erillinen maksu. Alle 9-vuotiaat tapahtumaan vain aikuisen seurassa.
Kimmokekortilla kimmokelainen sekä neljä perheenjäsentä maksutta. Esitä kortti lipunmyynnissä.

Pakkaa avaruusmuona ja seikkailumieli mukaasi. Napsauta siirtolaitetta ja teleporttaa itsesi tähtiportin läpi punaiselle planeetalle. Valmistaudu kohtaamaan avaruuden oliot ja eliöt. Punaisen planeetan tutkimuskeskuksessa tutustutaan avaruuden ilmiöihin ja planeetan salaisuuksiin. Tutkimusaseman pajassa voit valmistaa mm. pienoisaluksen, säteilyä ehkäisevän foliohatun ja kannettavan teleportaatiolaitteen. Muonituskeskuksessa on tarjolla erilaisia ravintoliuoksia ja avaruuskakkusia.

Talviloman pakohuonepeli: Merirosvon aarre

to–pe 21.–22.2, klo 11–16
Yksi peli kestää noin 15 minuuttia.
pääsymaksu: 5 € / ryhmä, ryhmän koko: 3–6 henkilöä
Pelipaikka: Vihreän talon iltapäiväkerhon tila

Aarteenetsijöiden seura on saanut vihiä Turun viimeisen merirosvon, Karri Koirosen aarrevarastosta. Legendan mukaan Koironen on kätkenyt varastoonsa lukuisilta merimatkoiltaan tuomiaan aarteita. Koirosen liikkeitä on seurattu tarkkaan jo useiden päivien ajan ja kun Koironen poistuu paikalta, on aika toimia. Onnea matkaan!

Peliä suositellaan kouluikäisille lapsille. Nuoremmat voivat osallistua aikuisten kanssa yhdessä ja peli sopii myös koko perheelle yhteiseksi haasteeksi. Peli maksetaan Seikkailutalossa olevaan talvilomatapahtuman lipunmyyntiin. Vuoro pitää käydä maksamassa viimeistään 30 minuuttia ennen pelin alkua. Myymme lunastamattomat pelivuorot eteenpäin.

Valotapahtuma: Lasten valomaa

la 23.2. klo 17–21
Maksuton valotapahtuma Seikkailupuiston alueella. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä SirkusUnionin kanssa. Valosuunnittelusta vastaa Antti Kulmala. Kyseessä on non stop -tapahtuma, jossa voi kierrellä omaan tahtiin. Leikkivälineet ovat normaalisti käytettävissä tapahtuman ajan ja wc-tilat avoinna Timantissa sekä Seikkailutalon päädyssä.

Alle 10-vuotiaat tapahtumaan vain aikuisen seurassa. Seikkailupuiston alue on poikkeuksellisesti suljettu turvallisuussyistä johtuen tapahtuman rakentamisen ajan eli 22.2 klo 19 - 23.2. klo 17. Rakennusaikana puistoon ei siis pääse leikkimään.

Sisäänkäynti tapahtumaan: puiston alalaidasta, Kupittaanpuiston puolelta.
Uloskäynti: Kupittaan urheiluhallin vierestä.

Lasten musiikkijuhlat

Tapahtumia useissa eri paikoissa Turun alueella 16.–24.3.2019

Seikkailupuiston kevätkauden päättäjäiset

su 7.4. klo 11–16

Harrastusryhmien kevätkausi päättyy. Nyt on aika kutsua, mummit, kummit ja kaverit katsomaan, mitä kaikkea ryhmissä onkaan tehty kevään aikana. Tapahtuma on maksuton. Huomioittehan, että esityksiin ei valitettavasti päästetä myöhästyneitä sisään.

Seikkailupuiston pääsiäinen

Palmusunnuntai su 14.4.
Ateljeessa virpomispaja klo 11-16: munien värjäystä perinteisellä vahabatiikkimenetelmällä. Pienemmät virpojat voivat maalata ja koristella massapallomunia ja askarrella tipuja. Alkaen: 2,50 € / henkilö.

Päsiäistapahtuma: Noitien pääsiäinen 21.4.
Tapahtuma-aika klo 10–16
Pääsymaksu 2,50 € / hlö (lapset ja aikuiset) sisältää tapahtuma koko ohjelman teatteriesityksiä lukuun ottamatta. Alle 9-vuotiaat tapahtumaan vain aikuisen seurassa.