Syyskauden tapahtumat

Seikkailupuiston syyskausi 27.8.-16.11.2018.

Kummituskartano - Seikkailupuiston syyslomatapahtuma

to-pe 18.-19.10.2018 klo 10-16 (lipunmyynti sulkeutuu klo 15.30)

Syyslomamuskari to-pe klo 10.15 Timantissa.


Päiväkohtainen isäänpääsymaksu 2,5€/ hlö (lapset ja aikuiset). Sisältää koko tapahtuman ohjelman teatteriesityksiä lukuun ottamatta.
Grillipaikka on auki tapahtuman aikana. Tarjoamme puut, mutta ota omat grillattavat ja tulentekovälineet mukaan.

Syyslomalla Seikkailupuisto muuttuu aaveiden valtakunnaksi. Kreivitär Agatha von Gyllenmöbelin levoton kummitus häiritsee haudankaivajaparkaa! Auta rauhatonta aavetta ratkomaan hänen kadonneiden tavaroidensa kohtalo ja viemään loppuun keskenjääneet tehtävät. Vieraile kummituskartanossa ja löydä kätketty salahuone! Mitä paljastuu von Gyllenmöbelin sukutaulusta? Ovatko tarinat päättömästä keppihevosesta totta? Millainen on von Gyllenmöbelin suvun aarre?

Seikkiksessä on syyslomalla henkimaailman meininki ja paljon hauskaa tekemistä eri-ikäisille lapsille. Kummituskartanoksi muuttuneessa Seikkailutalossa on tarjolla aavemaisia askarteluja, metkoja mysteereitä sekä pienemmille lapsille peuhaamispiste. Kartanon ja puiston sekä Kummituslinnan alueelle sijoittuva tehtävärata tarjoaa jännittäviä tehtäviä mukaansatempaavan tarinan puitteissa. Syyslomamuskarissa kuullaan yhdessä leikkien svengaavia haamunuotteja ja syksyisiä tarinoita.

Tapahtumassa ei ole tarjolla lastenhoitopalvelua, joten alle 9-vuotiaat voivat osallistua Kummituskartano-tapahtumaan vain aikuisen seurassa.

Timantti-teatterissa:

Asiasanat: