Companhia de Música Teatral: Babelim

Lippuvaraukset

Varaa liput/paikat esitykseen tämän nettisivun kautta valitsemalla haluamasi esitysajankohta. Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä Seikkailupuiston toimistoon 044 907 2986 (arkisin klo 9 - 15). Huom! Tarkista sähköpostitse saamasi varausvahvistus!

Peruutukset

Varaus on sitova, joten peruthan lippusi, ellet aio käyttää niitä. Peruutus tapahtuu varausvahvistuksessa olevan linkin kautta. Linkki sulkeutuu tuntia ennen esityksen alkua, lukuun ottamatta talviloman ja pääsiäistapahtuman esityksiä, jolloin linkki sulkeutuu aamulla klo 9. Tämän jälkeen peruutukset tekstiviestillä Seikkailupuiston toimistoon: 044 907 2986

Lippujen lunastus

Lipunmyynti aukeaa 30 min. ennen esityksen alkua. Tapahtumissa liput voi ostaa myös tapahtuman aikana lipunmyyntipisteestä. Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 15 min. ennen esitystä. Lunastamattomat liput laitetaan myyntiin. (BABELIM on kokonaan maksuton, mutta liput eli paikat esityksestä tulee varata samoin kuin muihin teatteriesityksiin. Esteen sattuessa peruutathan myös maksuttoman esityksen varauksen, jotta paikka vapautuu toiselle.)

Palkittu portugalilainen musiikkiteatteriryhmä Companhia de Música Teatral saapuu vierailulle Seikkailupuistoon. Ryhmä on erikoistunut monitaiteisiin kieltä, liikettä ja musiikkia yhdistäviin esityksiin. Tutustu ryhmään.

CMT saapuu Seikkailupuiston vieraaksi. Ohjelmassa on Babelim-esitys, työpaja perheille sekä työpaja muusikoille ja musiikkikasvatuksen ammattilaisille. Kaikki toiminta on osallistujille maksutonta. Työpajojen kieli on englanti. Osallistuminen esitykseen ja perheiden työpajaan ei edellytä kielen osaamista.

Babelim - esitys

Babelim on paikka. Se on satujen maailmaan aukeava ovi. Tässä maailmassa lapset tekevät säännöt ja aikuiset seuraavat.
Babelim on kieli ilman sanoja. Se koostuu äänistä, kuvista ja liikkeistä sekä kivien, kasvien, eläinten ja ihmisten puheesta, laulusta ja tanssista. Se on kieli joka on kadonnut aikojen saatossa ja kiireessä kasvaa aikuiseksi. Mutta pienet lapset ja heidän vanhempansa ymmärtävät ja puhuvat sitä yhä.

Varaa liput esitykseen valitsemalla haluamasi esitysaika:
la 22.4. klo 11.30
la 22.4. klo 16.30

Babelim-esitys on osallistava esitys, joka on syntynyt lapsiperheiden, taiteilijoiden sekä tutkijoiden yhteisen nelivuotisen projektin tuloksena. Mukana esiintymässä on 5-52-vuotiaita esiintyjiä. Esitys sopii kaikenkielisille katsojille. (Päivän työpajoissa mukana olleet ovat mukana esityksessä.)

ikäsuositus: 2 +
kesto: 60 min.
Paikka: Timantti-teatteri
maksuton

Babelim - työpaja perheille

Tervetuloa mukaan kokeilemaan ja luomaan uutta musiikkiteatterin keinoin! Työpaja soveltuu kaikille asiasta kiinnostuneille: aiempaa kokemusta ei edellytetä. Työpaja päättyy Babelim-esitykseen, jossa ryhmäläiset ovat mukana Työpajan alaikäraja on 7 vuotta ja se on tarkoitettu perheille.

Työpajan kieli on englanti. Osallistuminen ei kuitenkaan edellytä kielen osaamista sillä kommunikaatio tapahtuu suurelta osin musiikin, liikeilmaisun, äänimaisemien, opaskylttien ja graafisten karttojen avulla.

Seikkailupuistossa järjestetään lauantaina 22.4. kaksi samansisältöistä työpajakokonaisuutta. Osallistuminen on maksutonta. Ilmoittaudu mukaan valitsemalla haluamasi työpajakokonaisuus:

1. Työpaja la 22.4. klo 10
klo 10 työpaja
klo 10.45-11.30 tauko
klo 11.30 esitys

2. Työpaja la 22.4. klo 15
klo 15 työpaja
klo 15.45-16.30 tauko
klo 16.30 esitys

paikka: Timantti-teatteri
maksuton

Työpaja musiikin ammattilaisille

"How music can be used as a tool in self develpment of professionals dealing with babies and toddlers in formal or informal context"

Työpajassa keskitytään pääasiassa varhaisiän musiikkikasvatukseen. Sen sisältö on kuitenkin helposti sovellettavissa eri ikäryhmien kanssa työskentelyyn. Työpaja on maksuton.

Ilmoittaudu työpajaan:
pe 21.4. klo 18

kesto: 3 tuntia
paikka: Timantti-teatteri
maksuton

Tutustu tarkemmin työpajan sisältöön (pdf):

 

Kaupunginosa/Alue: