Lastenmusiikkiorkesteri Orffit: Tam-tam-tammikuu 2.0

Lippuvaraukset

Varaa liput tämän nettisivun kautta valitsemalla haluamasi esitysajankohta. Nettivaraus sulkeutuu esityspäivänä tuntia ennen esityksen alkua. Poikkeuksena talvilomatapahtuman 21.-24.2. ja pääsiäistapahtuman 1.4. yhteydessä olevat esitykset, jolloin nettivaraus sulkeutuu esityspäivän aamuna klo 9. Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä Seikkailupuiston toimistoon: 044 907 2986 (avoinna ma - pe klo 9 - 15)
Huom! Tarkista sähköpostitse saamasi varausvahvistus!

Peruutukset ja varauksen muutokset

Varaus on sitova, joten peruthan lippusi, ellet aio käyttää niitä. Peruutus tapahtuu varausvahvistuksessa olevan linkin kautta. Varattujen lippujen määrää voi myös muuttaa linkin kautta. Linkin sulkeuduttua peruutukset ilmoitetaan tekstiviestillä Seikkailupuiston toimistoon: 0449072986

Lippujen lunastus

Arkiaamuina liput ostetaan Seikkailupuiston toimistosta. Myös laskutuksen vallinneiden ryhmien tulee käydä ilmoittautumassa toimistoon. Viikonloppuesityksissä lipunmyynti alkaa Timantissa 30 min. ennen esityksen alkua. Tapahtumien yhteydessä liput voi ostaa myös Seikkailutalon lipunmyynnistä. Lippuja ei voi ostaa ennakkon vaan ainoastaan kyseisenä esityspäivänä. Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 15 min. ennen esitystä. Lunastamattomat liput laitetaan myyntiin. Emme valitettavasti voi päästä myöhästyneitä esitykseen sen alkamisen jälkeen.

Rytmiorkesteri Orffit perinteisellä tammikuun iloittelukiertueella kuullaan jäätävän viileitä, mutta aurinkoisia lauluja kirpeän tammikuun kunniaksi!

Konsertti sopii koko perheelle vauvasta vaariin ja mummoon.

Orffit on yli 20-vuotias sisäsiisti, mutta puolivilli orkesteri. Parhaiten heidät tunnetaan kuitenkin luonnollisuudesta ja ovelista lauluistaan. Konsertin aikana tarjoillaan kohtuullisen suuri kattaus erilaisia soittimia, kuten saksofonit, cajon-rummut, huuliharppu, tinapilli, haitari, kitarat, kantele ja nyckel-pulkka. Orkesteri on televisiosta tuttu, mutta ei ole siitä moksiskaan.

Varaa lippusi konserttiin:

kesto: 40 min.
ikäsuositus: 1 +
liput: 8 €
Timantti-teatterissa

Asiasanat: