Mamia Company: Kisu Pikkulainen

Lippuvaraukset

Varaa liput tämän nettisivun kautta valitsemalla haluamasi esitysajankohta. Nettivaraus sulkeutuu esityspäivänä tuntia ennen esityksen alkua. Poikkeuksena syyslomatapahtuman yhteydessä 19.-21.10. olevat esitykset, jolloin nettivaraus sulkeutuu esityspäivän aamuna klo 9.
Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä Seikkailupuiston toimistoon: 044 907 2986 (avoinna ma - pe klo 9 - 15)
Huom! Tarkista sähköpostitse saamasi varausvahvistus!

Peruutukset ja varauksen muutokset

Varaus on sitova, joten peruthan lippusi, ellet aio käyttää niitä. Peruutus tapahtuu varausvahvistuksessa olevan linkin kautta. Varattujen lippujen määrää voi myös muuttaa linkin kautta. Linkin sulkeuduttua peruutukset ilmoitetaan tekstiviestillä Seikkailupuiston toimistoon: 0449072986

Lippujen lunastus

Arkiaamuina liput ostetaan Seikkailupuiston toimistosta. Myös laskutuksen valinneiden ryhmien tulee käydä ilmoittautumassa toimistoon. Viikonloppuesityksissä lipunmyynti alkaa Timantissa 30 min. ennen esityksen alkua. Tapahtumien yhteydessä liput voi ostaa myös Seikkailutalon lipunmyynnistä. Lippuja ei voi ostaa ennakkon vaan ainoastaan kyseisenä esityspäivänä. Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 15 min. ennen esitystä. Lunastamattomat liput laitetaan myyntiin. Emme valitettavasti voi päästää myöhästyneitä esitykseen sen alkamisen jälkeen.

Perhe Pikkulainen on pakannut tavaransa ja on aika palata kesän jälkeen mökiltä kaupunkiin. Kesäkissa Kisu Pikkulainen jää kaikessa tohinassa huomaamatta mökille. Tästä alkaa Kisun mielikuvitusseikkailu lankakerien, lakanoiden ja varjojen maailmassa.

Kisu Pikkulainen vaarojen varjoissa on tanssisatu lapsille. Se on lämminhenkinen Seikkailutarina kesäkissa Pikkulaisesta, joka huomaa, että yksin ei pärjää kukaan.

Varaa liput esitykseen:

Mamia Company ihastutti Seikkailupuiston kävijöitä keväällä 2017 Sammakkolammikko-tanssisadulla. Nyt on uusien tarinoiden aika.

Käsikirjoitus: Kasperi Nordman & Nina Mamia
Ohjaus: Kasperi Nordman
Koreografia: Nina Mamia
Esiintyjät: Kasperi Nordman ja Nina Mamia
Sävellys: Pekka Kuismanen da Silva
Lavastus & puvustus: Nina Mamia & Kasperi Nordman

ikäsuositus: 3 +
kesto: 40 min.
liput: 5 €