Matkateatteri: Kotihiiri ja peltomyyrä

Lippuvaraukset

Varaa liput tämän nettisivun kautta valitsemalla haluamasi esitysajankohta. Nettivaraus sulkeutuu esityspäivänä tuntia ennen esityksen alkua. Poikkeuksena talvilomatapahtuman 21.-24.2. ja pääsiäistapahtuman 1.4. yhteydessä olevat esitykset, jolloin nettivaraus sulkeutuu esityspäivän aamuna klo 9. Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä Seikkailupuiston toimistoon: 044 907 2986 (avoinna ma - pe klo 9 - 15)
Huom! Tarkista sähköpostitse saamasi varausvahvistus!

Peruutukset ja varauksen muutokset

Varaus on sitova, joten peruthan lippusi, ellet aio käyttää niitä. Peruutus tapahtuu varausvahvistuksessa olevan linkin kautta. Varattujen lippujen määrää voi myös muuttaa linkin kautta. Linkin sulkeuduttua peruutukset ilmoitetaan tekstiviestillä Seikkailupuiston toimistoon: 0449072986

Lippujen lunastus

Arkiaamuina liput ostetaan Seikkailupuiston toimistosta. Myös laskutuksen vallinneiden ryhmien tulee käydä ilmoittautumassa toimistoon. Viikonloppuesityksissä lipunmyynti alkaa Timantissa 30 min. ennen esityksen alkua. Tapahtumien yhteydessä liput voi ostaa myös Seikkailutalon lipunmyynnistä. Lippuja ei voi ostaa ennakkon vaan ainoastaan kyseisenä esityspäivänä. Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 15 min. ennen esitystä. Lunastamattomat liput laitetaan myyntiin. Emme valitettavasti voi päästä myöhästyneitä esitykseen sen alkamisen jälkeen.

Pieni peltomyyrä tapaa katu-uskottavan kotihiiren, joka on hyvin erilainen kuin maanläheinen peltomyyrä. Erilaisuus synnyttää heidän välilleen ihailua, mutta myös halveksuntaa. Eroista huolimatta hiiri ja myyrä löytävät lopulta ystävyyden ja oppivat arvostamaan sekä omaa että toisen erilaisuutta.

Hauska ja koskettava Kotihiiri ja peltomyyrä perustuu satuklassikkoon Maalaishiiri ja kaupunkilaishiiri. Sanaton esitys sopii kaikille kielitaidosta riippumatta.

Varaa liput valitsemalla haluamasi esitysajankohta:

ohjaus: Helena Markku
käsikirjoitus: työryhmä
nuket ja juliste: Helena Markku
lavalla: Johanna Parkkinen ja Mirkka Maarajärvi

kesto: 30 min.
ikäsuositus: 3 +
liput: 6 €, arkiaamut 5 €

Kimmoke-etu

Kimmokelainen + 4 maksutta 11.3. esitykseen. Varaa lippusi ennakkoon. Kirjoita lisätietoja-kohtaan "Kimmoke". Varaudu esittämään kortti lipunmyynnissä.

Kaupunginosa/Alue: