Matkateatteri: Pulmia ja Kulmia

Lippuvaraukset

Varaa liput tämän nettisivun kautta valitsemalla haluamasi esitysajankohta. Nettivaraus sulkeutuu esityspäivänä tuntia ennen esityksen alkua. Poikkeuksena syyslomatapahtuman yhteydessä 19.-21.10. olevat esitykset, jolloin nettivaraus sulkeutuu esityspäivän aamuna klo 9.
Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä Seikkailupuiston toimistoon: 044 907 2986 (avoinna ma - pe klo 9 - 15)
Huom! Tarkista sähköpostitse saamasi varausvahvistus!

Peruutukset ja varauksen muutokset

Varaus on sitova, joten peruthan lippusi, ellet aio käyttää niitä. Peruutus tapahtuu varausvahvistuksessa olevan linkin kautta. Varattujen lippujen määrää voi myös muuttaa linkin kautta. Linkin sulkeuduttua peruutukset ilmoitetaan tekstiviestillä Seikkailupuiston toimistoon: 0449072986

Lippujen lunastus

Arkiaamuina liput ostetaan Seikkailupuiston toimistosta. Myös laskutuksen vallinneiden ryhmien tulee käydä ilmoittautumassa toimistoon. Viikonloppuesityksissä lipunmyynti alkaa Timantissa 30 min. ennen esityksen alkua. Tapahtumien yhteydessä liput voi ostaa myös Seikkailutalon lipunmyynnistä. Lippuja ei voi ostaa ennakkon vaan ainoastaan kyseisenä esityspäivänä. Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 15 min. ennen esitystä. Lunastamattomat liput laitetaan myyntiin. Emme valitettavasti voi päästä myöhästyneitä esitykseen sen alkamisen jälkeen.

Sotlarian valtakunnassa alkaa tapahtua kummia kun esineet alkavat ihmeellisesti muuttua kulmikkaiksi.
Kuka tai ketkä ovat tämän kaiken takana? Kaikkien kummallisten tapahtumien keskellä linnan asukkaat Prinsessa Camilla, vartija Cool, siivooja Kiira ja Kulmaäijä odottavat omaa tähtihetkeään.

Selviävätkö linnan mysteerit ja täyttyvätkö asukkaiden unelmat?

Varaa lippusi valitsemalla haluamasi esitysajankohta:

Ryhmä turkulaisia lapsia on päässyt vaikuttamaan esityksen valmistamisen kaikkiin vaiheisiin. Lasten ideoista ovat syntyneet hahmot, maailma ja juoni. Lisäksi he ovat saaneet ohjata kohtauksia kertomalla mikä toimii ja mikä ei.

Lavalla: Johanna Parkkinen ja Mirkka Maarajärvi.

Ikäsuositus: 5 +
Liput: 5 € / hlö.
Kesto: 45 min.
Esityspaikka: Timantti-teatteri

Kaupunginosa/Alue: