Mimi ja Kuku

Lippuvaraukset

Varaa liput tämän nettisivun kautta valitsemalla haluamasi esitysajankohta. Nettivaraus sulkeutuu esityspäivänä tuntia ennen esityksen alkua. Poikkeuksena talvilomatapahtuman 21.-24.2. ja pääsiäistapahtuman 1.4. yhteydessä olevat esitykset, jolloin nettivaraus sulkeutuu esityspäivän aamuna klo 9. Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä Seikkailupuiston toimistoon: 044 907 2986 (avoinna ma - pe klo 9 - 15)
Huom! Tarkista sähköpostitse saamasi varausvahvistus!

Peruutukset ja varauksen muutokset

Varaus on sitova, joten peruthan lippusi, ellet aio käyttää niitä. Peruutus tapahtuu varausvahvistuksessa olevan linkin kautta. Varattujen lippujen määrää voi myös muuttaa linkin kautta. Linkin sulkeuduttua peruutukset ilmoitetaan tekstiviestillä Seikkailupuiston toimistoon: 0449072986

Lippujen lunastus

Arkiaamuina liput ostetaan Seikkailupuiston toimistosta. Myös laskutuksen vallinneiden ryhmien tulee käydä ilmoittautumassa toimistoon. Viikonloppuesityksissä lipunmyynti alkaa Timantissa 30 min. ennen esityksen alkua. Tapahtumien yhteydessä liput voi ostaa myös Seikkailutalon lipunmyynnistä. Lippuja ei voi ostaa ennakkon vaan ainoastaan kyseisenä esityspäivänä. Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 15 min. ennen esitystä. Lunastamattomat liput laitetaan myyntiin. Emme valitettavasti voi päästä myöhästyneitä esitykseen sen alkamisen jälkeen.

Hyppää mukaan Mimin ja Kukun vauhdikkaaseen laululeikkiseikkailuun!

Varaa lippusi valitsemalla haluamasi esitysajankohta:

Liput: 6 €, alle 1-vuotiaat maksutta.
Toukokuun aamuesitykset: 5 €, alle 1-vuotiaat veloituksetta. Ryhmien ohjaajat ja opettajat veloituksetta ryhmien kanssa. Muistathan kuitenkin varata liput myös ohjaajille.

Kesto: 40 min.
Ikäsuositus: 1+
Esityspaikka:  Helmiteltta Huom! Helmiteltta on ulkoilmanäyttämö, jossa voi olla toukokuussa aamuisin hyvin viileää. Huomiothan tämän vaatetuksessa.

Kaupunginosa/Alue: