Pikku Kakkosen satutunti: Pirkka-Pekka Petelius

Ilmoittautuminen ja varattujen paikkojen lunastaminen

Varaathan paikkasi satutunnille ennakkoon tämän nettisivun kautta. Tutustu huolellisesti sähköpostitse saamaasi varausvahvitukseen, jossa on mm. ohjeet paikkojen lunastamisesta. Jos paikkoja ei ole lunastettu klo 17.45 mennessä ne jaetaan eteenpäin. Tapahtumassa ei ole jonotuslistaa, mutta peruutuspaikkoja voi tiedustella ovelta ennen tapahtumaa. Emme valitettavasti voi päästä myöhästyneitä sisään satutunnin alkamisen jälkeen.

Pikku Kakkosen juhlanäyttely on nähtävillä Turussa Seikkailupuistossa 28.9. saakka. Juhlavuoden kunniaksi Turku saa vieraakseen myös Pirkka-Pekka Peteliuksen, joka satuilee yleisölle Seikkailupuistossa perjantaina 22.9. klo 18. Myöhemmin syksyllä Petelius lukee satuja myös Eurassa, Kemissä ja Kuopiossa. Turun jälkeiset tapahtuma-ajat ja -paikat selviävät myöhemmin.

Satutunti on maksuton.

Pikku Kakkosen näyttely on satutunnin johdosta poikkeuksellisesti auki vielä satutunnin jälkeen aina klo 20 saakka. (Suljettu n. klo 17.15 - 18.45 Satutunnin ajan)

Pirkka-Pekka Peteliuksen isännöimän Iltasadun uudet jaksot alkavat Pikku Kakkosessa tiistaina 3.10. Vanhojen kansansatujen jatkoksi kuullaan nyt aivan uusia kotimaisia satuja, joiden takaa löytyy tunnettuja suomalaisia kirjailijoita kuten Tuomas Kyrö, Heli Laaksonen, Juha Itkonen, Kreetta Onkeli ja Markus Kajo. Satuja on kirjoittanut myös ohjelman tuottaja Juuso Räsänen, ohjauksesta vastaa jälleen Rami Saarijärvi.

Lasse Pöystin jo 70-luvulla tutuksi tekemän Iltasadun uudet jaksot alkoivat Peteliuksen lukemina maaliskuussa 2016 ja suuren suosion saavuttaneen ohjelman tekijät päättivät selvittää löytyisikö kotimaisilta kirjailijoilta panoksia suomalaisen satukulttuurin laajentamiseksi.