Teatteri Pensas: Pupu Papu Pöö

Lippuvaraukset

Varaa liput tämän nettisivun kautta valitsemalla haluamasi esitysajankohta. Nettivaraus sulkeutuu esityspäivän aamuna klo 9. Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä Seikkailupuiston toimistoon: 044 907 2986 (avoinna ma - pe klo 9 - 15). Huom! Tarkista sähköpostitse saamasi varausvahvistus!

Peruutukset ja varauksen muutokset

Varaus on sitova, joten peruthan lippusi, ellet aio käyttää niitä. Peruutus tapahtuu varausvahvistuksessa olevan linkin kautta. Varattujen lippujen määrää voi myös muuttaa linkin kautta. Linkin sulkeuduttua peruutukset ilmoitetaan tekstiviestillä Seikkailupuiston toimistoon: 0449072986

Lippujen lunastus

Lipunmyynti Timantissa alkaa 30 min. ennen esityksen alkua. Tapahtumapäivinä liput voi ostaa myös Seikkailutalon lipunmyynnistä. Lippuja ei voi ostaa ennakkon vaan ainoastaan kyseisenä esityspäivänä. Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 15 min. ennen esitystä. Lunastamattomat liput laitetaan myyntiin. Emme valitettavasti voi päästä myöhästyneitä esitykseen sen alkamisen jälkeen.

Ihmetystä, silitystä, kikatusta, köröttelyä, sylittelyä. Tätä kaikkea tarjoaa Teatteri Pensaan vauvoille ja taaperoille suunnattu teatteriesitys. Lempeä ja iloinen Pupu papu pöö soveltuu lapsille 3 kuukauden ikäisistä vauvoista 3-vuotiaisiin taaperoihin. Runoihin pohjautuva esitys tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille sekä toiminnallisia elementtejä, joiden kautta pienet lapset pääsevät osallistumaan esityksen maailmaan yhdessä aikuisen kanssa.

Esityksen jälkeen katsojat pääsevät osallistumaan pienimuotoiseen työpajaan, jossa tutustutaan esityksessä käytettyihin esineisiin ja tehdään yhdessä rentouttavia ja hyvää mieltä tuovia harjoitteita. Esitys ja toiminnallinen osuus yhdessä kestävät noin 40 minuuttia.

Yhteen esitykseen mahtuu 15 lasta. Mukaan tulevien aikuisten määrää ei ole rajoitettu. Tervetuloa siis koko perheen voimin!

Varaa lippusi valitsemalla haluamasi esitysajankohta. Tee varaus erikseen jokaiselle osallistuvalle lapselle:

Tutustu esiintyjiin.

Liput 6 € / hlö.
Kesto: noin 40 min.
Esitykset Timantti-teatterissa. Huomioittehan, että rattaille ja vaunuille ei valitettavasti ole tilaa Timantissa vaan ne tulee jättää joko teatterin ulkopuolelle tai Seikkailutalon katoksen alle.