Sähköinen asiointi ja ajanvaraus

eTerveyspalvelut:

Suunterveydenhuollon asiointipalvelu:

Toimeentulotuen hakeminen sähköisesti:

Kansallinen Terveysarkisto:

Laboratorio ja röntgen:

eTerveyspalvelut

eTerveyspalveluiden kautta kaikilla turkulaisilla on mahdollisuus varata uusia vastaanottoaikoja ja peruuttaa tai siirtää varattuja aikoja. Palvelun kautta voi olla samanaikaisesti varattuna korkeintaan kolme aikaa. Käyttämättä ja peruuttamatta jätetyistä vastaanottoajoista peritään maksu. Halutessasi voit tilata vastaanottoajasta muistutuksen omaan puhelimeesi. Muistutuspalvelu ei toimi ehkäisyneuvolassa.

Sähköisesti varattavissa olevat palvelut:

Ajanvarauspalvelun lisäksi eTerveyspalveluissa voi mm. vastaanottaa laboratoriovastauksia, esittää ammattihenkilölle terveydentilaa koskevia kysymyksiä tai lähettää eReseptin uusimispyyntöjä.

eSuunterveyspalvelut

Hammashoidon sähköinen ajanvarauspalvelu tarjoaa kaikille mahdollisuuden varata, peruuttaa ja siirtää hoitoaikoja. Sähköisen ajanvarauspalvelun kautta ei toistaiseksi voi varata ensimmäistä uutta aikaa. Sähköistä ajanvarauspalvelua on mahdollista käyttää, kun asiakkaan puhelinnumero on rekisteröity suun terveydenhuollon potilastietojärjestelmään.

Toimeentulotuen hakeminen sähköisesti

Toimeentulotuen hakeminen on siirtynyt Kelaan 1.1.2017. Tutustu toimeentulotuen hakemiseen: www.kela.fi/toimeentulotuki.

Kanta eli Kansallinen Terveysarkisto

Potilastiedon arkistoon tallennetaan tiedot lääkärikäynti- ja hoitojaksoista, potilaskertomustekstit, diagnoosit, laboratoriotutkimukset, röntgentutkimuksien lausunnot, kriittiset riskitiedot ja henkilötiedot. Jokainen yli 18-vuotias pääsee katsomaan omia terveystietojaan Omakanta-palvelussa, jonne kirjaudutaan verkkopankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai sähköisellä henkilökortilla.

Laboratorio ja röntgen

Turun kaupungin hyvinvointitoimialan laboratorio- ja kuvantamispalvelut tuottaa Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri.

eTerveyspalvelut:

Suunterveydenhuollon asiointipalvelu:

Toimeentulotuen hakeminen sähköisesti:

Kansallinen Terveysarkisto:

Laboratorio ja röntgen: