Ajanvaraus fysio- ja toimintaterapiaan

Fysio- ja toimintaterapiaan tarvitaan lähete. Lähete tehdään arvion perusteella neuvolasta, koulu- tai opiskeluterveydenhuollosta, työterveyshuollosta tai omalta terveysasemalta.

Apuvälinepalvelut

Apuvälinelainaamosta voi noutaa ilman lähetettä tai ajanvarausta perusapuvälineitä (esim. kyynärsauvat, suihkutuoli, WC-korotukset). Apuvälinelainaamo (Luolavuorentie 2, 1G) palvelee arkisin klo 9-15, p. 02 266 2264.

Kävelytelineitä myönnetään lainaan ilman lähetettä, mutta ensimmäisen kävelytelineen saanti edellyttää arviointia. Aika varataan soittamalla Apuvälinelainaamoon.

Yksilöllisesti sovitettavien apuvälineiden luovutukseen tarvitaan lääkärin lähete ja asiakkaalle lähetetään aika kirjeitse kotiin. Kutsukirjeestä löytyy puhelinnumero ja ohjeet vastaanottoajan perumiseen tai siirtämiseen. 

Kiireelliset apuvälinekorjaukset tehdään Apuvälineyksikössä ilman ajanvarausta. Kiireettömiin huoltoihin suositellaan ajanvarausta, arkisin klo 9-15, p. 02 266 0302.

Fysioterapia, aikuiset

Fysioterapeutin vastaanotolle tarvitaan lähete. Vastaanottoaika lähetetään asiakkaalle kirjeitse. Fysioterapiasta äkillisesti vapautuneita aikoja tarjotaan asiakkaille puhelimitse.

Aikojen siirtäminen ja peruminen:

  • Saman päivän hoito ja tutkimusajat perutaan klo 8-9 p. 02 266 2289.
  • Ensikäynti siirretään tai perutaan klo 8-13 välisenä aikana p. 02 266 2289. Numerosta voi myös tiedustella lähetteeseen liittyviä asioita.
  • Peruutuksia voi jättää myös sähköpostiin: info.laakinnallinenkuntoutus@turku.fi, muistathan laittaa myös yhteystietosi (nimi ja puhelinnumero), jotta voimme olla sinuun yhteydessä.

Huom: Lääkinnällisen kuntoutuksen aikoja ei voi perua terveysaseman ajanvarausnumeron tai palautepalvelun kautta.

Fysioterapia, lapset

Fysioterapeutin vastaanotolle tarvitaan lähete. Vastaanottoaika lähetetään asiakkaalle kirjeitse. Kutsukirjeessä on terapeutin puhelinnumero sekä ohjeet ajan perumiseen sekä siirtämiseen

Toimintaterapia, aikuiset

Toimintaterapeutin vastaanotolle tarvitaan lähete. Potilaalle soitetaan tai vastaanottoaika lähetetään kirjeitse kotiin. Kutsukirjeestä löytyy toimintaterapeutin nimi ja puhelinnumero. Vastaanottoajan voi tarvittaessa perua tai siirtää jättämällä viestin toimintaterapian puhelinvastaajaan, p. 02 266 2262.

Toimintaterapia, lapset

Toimintaterapeutin vastaanotolle tarvitaan lähete. Vastaanottoaika lähetetään asiakkaalle kirjeitse tai asiakkaalle soitetaan. Kutsukirjeestä löytyy terapeutin puhelinnumero sekä ohjeet ajan perumiseen sekä siirtämiseen arkisin klo 8-16.